5 tips til at designe et soveværelse

November 11

5 tips til at designe et soveværelse

Du ved du er klar til et anderledes udseende i soveværelset, men det er svært at vide hvor du skal begynde. Måske har du en samlet indtryk af hvad du vil – en lys og luftige helligdommen eller et rige og luksuriøse rum-- men du er på et tab for hvordan man kan give dit værelse at personlighed. Uanset om du har lidt at bruge eller meget, efter disse fem tips får du på rette spor til at designe et rum, der passer til din æstetiske smag samt din livsstil.

Store stykker sætte stemning

Hvis du overvejer en komplet soveværelse eftersyn, handle for store stykker, som du vil først, ligesom en sengeramme og matchende skuffe sæt. Disse store emner tonen samlede for dit soveværelse, forankring look og giver dig inspiration og fokus. Hvis du ønsker en følelse af luftige men gammeldags, accenter hvid sengerammer med antikke kanal gammeldags charme uden at kigge alt for tunge. Prøv en ramme i samme farve med rene linjer, hvis du ønsker en stil, der er mere moderne. Mørke træsorter er elegante og flotte, mens et hovedgærde i en fed hue bringer soveværelset til livet.

Mur farve gør en forskel

Uanset om du har fået et stort budget til at arbejde med eller du bare giver dit rum en kosmetisk ansigtsløftning, er ændre vægfarven en relativt billig måde at omdanne dit soveværelses personlighed. Hvis rummet er på den mindre side, gøre lys eller cool farver underværker at åbne op i rummet. Hvis du går efter en rolig følelse, roll på nogle blå. Indbydende varme, mener jordfarver og neutrale som beige eller brun. Noget lyse bringer en følelse af aktivitet i dit soveværelse, men maleriet et helt rum med en fed hue er også foruroligende for de fleste. For at injicere bare en smule af spænding, maling en accent væg med en kraftig farve, derefter nåde resten med noget mere neutrale.

Overvej grundigt, vindue behandlinger

Lys gør en stor forskel i hvordan dit soveværelse ser ud og føles. Da vindue behandlinger påvirke hvor meget solskin dit soveværelse får, bør du overveje om dit valg passer din personlige stil og din livsstil. Ifølge Natalie Bahadur fra "Stil på hjem" magasin, lutter gardiner er en stor trend lige nu, men de kan ikke være rigtigt for dig, hvis du har brug for noget til at blokere disse tidligt om morgenen stråler. Parrer dem med blinds, eller Forkæl dine vinduer med rige fløjl, endnu et hit stort med designere. Du kan altid trække dem tilbage, når du ønsker at se nogle midafternoon solen.

Accenter fuldføre udseendet

Må ikke undervurdere styrken af tilbehør til tweak dit værelse udseende. Selv om maling og vindue behandlinger er ude af budgettet, kan ny hardware på din kommode eller pyntepuder på en stol bringe en helt anden mening til dit værelse. Du bør tænke på samme måde, selv om du helt redoing dit soveværelse. For eksempel, hvis din nye mørke møbler ser lidt for adstadig og statelige, bringe farvestrålende pyntepuder og skuffen trækker nogle bevægelse tilbage ud i rummet. Andre ideer til at prøve: væg decals eller en tavle væg til personlighed og en malet eller betrukket-at-home headboard for en dramatisk nyt brændpunkt.

Kig på din livsstil

Uanset hvor god dit soveværelse ser, kunne du finde dig frustreret hvis dit design ikke spydighed med din livsstil. Hvis du har shedding pets, for eksempel, udsmykning i alle hvide sandsynligvis ikke en god idé. Hvis du har små børn, der har tendens til at få en smule rodet, dækker kig på loveseat med vaskbart lærredet i stedet for den beige ruskind, en. Hvis du har fået masser af ting, designe dit værelse med passende opbevaring så rod ikke overbelaster din design hensigter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com