60s room temaer

April 23

Selv om moderne teknologi gør mange aspekter af hjem design og indretning, billig og let at finde, det også favoriserer masseproduktion og kan forvandle værelser i dit hjem til blot en samling af møbler og dekorationer, der alle har. I stedet kombinere dit hjem udsmykning med en periode af individualitet og udtryk med flere 1960s relaterede room temaer.

Kunsten at Albums

I 1960 ' erne så fremkomsten af den kunstneriske albumomslag, som blev vist ikke i miniature som dækker for cd'er, men som detaljeret 12 x 12-tommer jakker. Mange af disse albums kan købes på loppemarkeder, værftets salg eller optage butikker. Når tilstrækkeligt mange har været købt, linje væggene med din yndlings albums. Mens Krydsegenskaber eller tape albums direkte til væggen kan beskadige album jakke, i stedet bruge beskyttende plast ærmer til lomme og beskytte albummet, mens det sidder på væggen. Disse ærmer også modstå støv. Komplet look med en kuffert Pladespiller eller en konsol radio og pladespiller kombination, en akustisk guitar og en chaiselong til lounge i, mens du lytter til musik i timevis.

Hemmelige Agent mand

James Bond film franchise begyndte i 1960 ' erne, som gjorde fare mand, The Avengers, manden fra U.N.C.L.E. og The Prisoner. Nogle eller alle af disse programmer kan indarbejdes i et look, der viser din hengivenhed til 60s spion genre. Lavalamper og bowler hatte gøre fremragende accenter på skriveborde, og en våd bar eller krystal whisky karaffel tilføje en mere voksen smag til temaet uden at falde ud af karakter. Eero Arnio bold stole eller Arne Jacobson æg stole fungere godt med dette tema som møbler, og en montre med souvenirs som tarot dæk fra Live and Let Die og Penfold hjerte golfbolden fra Goldfinger afrunde look uden at bringe kanoner ind i ligningen.

Maling

Maleriet gik igennem en forvandling i 1960 ' erne, påvirket af både medicin og sociale spørgsmål. Warhol malerier som The renæssancemalerier serie eller celebrity portrætter udforsket betydningen af masseproduktion i kunst, mens Hans Hofmann udforskede farve i abstrakt. Amerikansk pop og folkemusik art var også populariseret i 60 ' erne ved hjælp af forskellige medier, herunder antikke farm udstyr og tegneserie illustrationer for at oprette kollager af skønhed. Malerier som Warhols kan suppleres med en vintage tv mens værelser, at centrum på mere ortodokse malere kan drage fordel af en chaiselong eller accent stol.

Morgenmad Nook

Populariseret i 1950 ' erne og 60 ' erne, morgenmad nook var et hjørne bord i køkkenet, undertiden med fritstående stole, undertiden med en polstret bænk. Det var en hurtig måde at nyde en à la carte måltid uden pladsbehov på en køkkenbordet eller endda en tur til spisestuen. En serviet dispenser og chrome dobbeltsidet tabel kan yderligere forbedre 60 'er diner vibe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com