7 ting du behøver at vide om drue voksende

February 5

7 ting du behøver at vide om drue voksende

Drue avlerne ikke blot kan nyde den friske frugt at spise, men de kan også behandle det i gelé, juice eller vin. Ud over at give en fødekilde, kan vinstokke tilføje dejlig udsmykning til et hjem landskab når du træne dem til at vokse op et espalier eller arbor. Gartnere kan gøre godt med denne frugt, hvis de beskæres hvert år og bruge en god befrugtning og pest control program.

Plantning placering

Druer kræver fuld sol og varme temperaturer at blive moden, så plante på den sydlige eksponering af bygninger. Vælg dyb jord med god dræning for at undgå ophobning af vand i plantning site i foråret. Dette ville medføre druerne at vokse alt for tidligt.

Plantning instruktioner

Inden du planter, kassere alle Stokke undtagen den sundeste og fjerne enhver brudt rødder. Grave et hul stort nok til komfortabelt indpasse rodsystemet, så rødderne ikke vil bøje, og holde 6-8 fod af plads mellem planterne. Hullet bør ikke være meget dybe. Spredt ud rødderne og helt dækker planten med jord. Efter du plante vinstokke, forkorte sukkerrør til to sundt udseende knopper. Hver af disse knopper vil danne en stok.

Pleje instruktioner

Uddanne sundere af de to stokke, der danner fra plante til at vokse op en 5 - 6-fods ejerandel, binde dem ovenfor den vin arme. Kassér rodskud fra den nederste del af Stokke og afskære de svagere sukkerrør i marts. Nære planter med kvælstof to uger efter plantning på et antal på 10 pounds af 10-6-4 pr. 100-fods række. Anvende den samme mængde årligt i det tidlige forår, lige inden begyndelsen af vækst. Du kan bruge gødning på et enkelt anlæg på et antal på 1 lb.. Ikke brug herbicider i nærheden af druerne.

Høst Tips

Druer nuværende udseende af at være modne, før de rent faktisk er fuldt udviklet. Undgå høster druerne, før de er søde. Smage druer først for at se om de er klar, fordi sødme ikke vil stige, når du samle dem.

Kultivar udvælgelseskriterier

Nogle druesorter er mere velegnede til vinfremstilling, mens andre er bedre til at spise. Dit valg vil afhænge af din påtænkte brug. Som våde springs og hot somrene tendens til at fremme de sygdomme, der plager druer, vælge en sort, som er sygdomsresistente.

Bekæmpelse af skadegørere

Drapere et netting over vinstokke at beskytte dem mod fugle. Brug god sanitet strategier og sørge for vin baldakiner har tilstrækkelig luftbevægelse. Planterne kan bruge en spray program til at beskytte dem mod insekter og mider.

Tidsramme

Tålmodighed er en nødvendig dyd for drue avlere, som flere år må passere, før de kan se resultaterne af deres arbejde. Du kan forvente at modtage nogle høst fra tredje vækstsæsonen og en fuld afgrøde i fire til fem år. Avlerne skal ansætte ordentlig pleje metoder, ikke kun i det tredje år, men også i de følgende år at opnå gode resultater.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com