70 'er hjem Ranch stil maling farver

May 26

Ranch-stil hjem dukkede op i USA i 1920-erne. De blev den mest populære fra 1940 til i 1970 ' erne. Ranch huse, også kendt som vandrere, blev bygget med naturlige elementer som en træ udvendigt og egetræsgulv. Ranch huse i 1970 ' erne lagt vægt på åbenhed og effektivitet af plads. Maling farver for 70 's hjem ranch stilarter bør tage signaler fra naturen uden at være kedelig.

Trækul blå

En trækul blå maling farve virker godt i en 70 'er-stil ranch hjem. Denne farve er en blanding af blå og grå. De blå og grå farver er både dybt og endnu dæmpede på samme tid. Dette øger ydre af en ranch stil hjem, især hvis det har en træ udvendigt.

Aqua

En fed maling farve til både interiør og en accent på ydersiden af 70 's ranch stil hjem, som er aqua eller turkis. Denne fed farve er en fremragende markeringsfarve for de mere tamme jordfarver ofte brugt om disse boliger. For at opholde sig i tema med år og type af hjem, bruge aqua til en trim farve eller endda til hoveddøren.

Rødbrun

Ydersiden af en 70 's ranch stil blomstrer i rødlig brun maling farver. Malingen farve kan variere fra enten en lighter rødbrun til en mørkere rødbrun med antydninger af chokolade. Grunden til denne maling farve virker på denne stil af hjem er at det er en farve, der findes i naturen, såsom træer og blade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com