70 ' erne soveværelse idéer

May 7

70 ' erne soveværelse idéer

I 1970 ' erne var en æra præget af lyse, levende farver og vilde mønstre. Mens mange mennesker kan knytte lavalamper, Led Zeppelin plakater, disco og Farrah Fawcett hår med årtiet, var udsmykning om mere end kulturelle ikonografi. Det drejede sig om ytringsfriheden, vilde teksturer, moderne strømlinet møbler og fed valg (tænk tæppe tapet). Kanalisering i 1970 ' erne i udsmykning vil låne retro kreativitet til dit soveværelse.

Farver

De farver, som indbegrebet i 1970 ' erne er orange (lyse eller mandarin), brun, beige, blå, grøn (avocado) og gul. Disse farver blev ofte vist i højt kombinationer, der afspejlede individuelle smag. Vælge to eller tre farver fra denne palet der appellerer til dig og bruge dem til vægge, støbning og døre. Eller gå monokromatisk og vælge forskellige nuancer af samme farve til en bundet-sammen look.

Teksturer

Tekstureret stof var et populært valg for sengetæpper, polstring og vægtæpper. Afhente en ny eller brugt stol, lav slyngede eller æg formet og betrukket med tæppe stof, fløjl og velour. Klassiske 70 ' erne æg stole hænge fra loftet, tilbyder en øjeblikkeligt genkendelig ikoniske periode design. Interessante teksturer tilføje en taktil føler til et soveværelse, og kan gøre rummet ekstra bløde og hyggelige. Afhente en af din bedstemors needlepoint værker som et vægtæppe til en virkelig 'er stykke af kunst.

Mønstre

Når du har dit værelse malet i 70 ' erne farver og fyldt med interessante tekstureret stoffer, Vælg et mønster af fed prikker, orange plaider eller geometriske linjer til gardiner, sengetøj og accenter. Maling prikker på din lampeskærm til at matche din sengetæppe, eller på din loft fan for en original og funktionelle flytter skulptur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com