ABC børnehave temaer

July 14

ABC børnehave temaer

Ved hjælp af ABCs som en baby nursery tema kan være en traditionel endnu alsidig udsmykning mulighed. Et alfabet børnehave tema ikke kun ser sød for en nyfødt baby værelse, men også beviser uddannelsesmæssige for ældre babyer og småbørn. Tilføje mangfoldighed et alfabet-tema Planteskole ved at kombinere ABCs sammen med andre traditionelle børn indretning.

Classic

Klassiske alfabet børnehave tema bruger ABC bogstaver som den primære indretning. Køb træ væg bogstaver malet i din Planteskole farver og køre dem på tværs af vægge i rummet. Vælg et ABC-tema krybbe sæt og baby mobile. Købe en lampe og ændre tabellen cover med ABC bogstaver. Køb blød, udstoppet stof bogstaver danner barnets navn til at hænge på væggen over barnets krybbe.

Dyr

Kombinere en dyr-tema med ABC tema som en variation til den klassiske alfabet planteskole. Hænge flere ABC/dyr plakater, der viser en forskellige dyr ud for hvert bogstav. Ligge en ABC med dyr tæppe på gulvet i værelset. Købe en dyr mobil og en dyr krybbe sengetøj sæt. Overveje at dekorere de skiftende bordet og legetøj opbevaringshylder med udstoppede dyr samt. Du kan også bruge træ ABCs bogstaverne i dette tema, for at bringe flere af alfabetet.

Billeder

For dette tema, hænge indrammede billeder af fælles babyudstyr og ord som en baby rangle, flaske, apple, bil eller duck. Under hvert billede, søm i træ bogstaver stavning ud billedets word. Derudover kan du hænge billeder af familiemedlemmer og vise hvert medlems navn nedenfor. Vælg krybbe strøelse og ændre tabellen dække til at matche billeder.

Toget

Alfabetet viser pænt som et tog, fordi hvert bogstav sekventielt følger næste, ligesom hver enkelt togvogn følger den anden. Hvis du føler dig kunstneriske, oprette dit eget alfabet tog, der kører på tværs af rummet ved hjælp af byggeri papir, klud eller træ. Alternativt kan du køre en købt alfabet tog kant rundt i lokalet og hænge en stor alfabet tog plakat på en af væggene. Købe et tog-tema krybbe sæt og en hænge en tog-mobil over krybbe. Line puslebord med tøjdyr tog.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com