Åben soveværelse idéer

April 19

Åben soveværelse idéer

Et åbent soveværelse område giver dig mere frihed i udsmykning fordi du ikke er så begrænset plads begrænsninger. Væggene vil ikke være at få i vejen under udsmykning processen så ofte, og du kan derfor blive mere kreative i dit værelse design. Mange muligheder der findes når udsmykning eller designe en åben soveværelse.

Bruge skærme

Skærme er nyttige i både udsmykning et værelse og opdele det i sektioner. Åben soveværelser er lidt begrænsende, hvis du skal reservere plads til forskellige funktioner i rummet. Skærme hjælpe med at løse dette problem, og er designet til at være æstetisk tiltalende så godt. Dette gør det muligt at placere træningsudstyr eller en arbejdsplads i soveværelset mens stadig skjule det fra offentlig visning, uden at skulle bevæge sig noget.

Installere en hems

Lofts er meget nyttige i værelser med højt til loftet. Du kan bruge dem til opbevaring eller du kan placere din seng i loftet, så lægge en futon, sofa eller kommode nedenunder. Lofts maksimere din ledig plads i en allerede åben værelse, men de er ikke praktisk, hvis din lofter er for lavt. I dette tilfælde skære du dit lodret plads i halve uden at få meget ekstra fordel. Måle din lodret plads med et målebånd, når der træffes beslutning om et loft er det rigtige for dig, så beslutte, hvordan du ville bruge loft rum, hvis du har bygget en.

Vælg et tema

Soveværelses åbne rum giver dig større frihed i at bringe liv i temaer. For eksempel, har du plads til at bringe masser af planter og akvarier, hvis du ønsker en udendørs, skov eller tropisk tema. Mini-træer giver mulighed for at oprette vibe af et træhus, og dit farveskema går langt i at fuldføre denne effekt. Hvis du er et videospil fan, installere en række af arcadespil i rummet hvis du har budgettet. Bilentusiaster kan passe en hele chassis eller en stor model af et køretøj i rummet, hvis det er stort nok.

Spejle

Gøre et stort rum ser endnu større ved brug af spejle. Installere spejle hele vejen rundt vægge skaber en illusion af et større værelse, og spejlene reflekterer lyset og hjælpe lyse rummet i løbet af dagen. Spejle kan også bruges til at fokusere opmærksomheden på kunst eller andre genstande over for dem. Spejle kombineret med windows også giver rummet et slankt look på grund af alle glas, så længe overfladerne holdes rene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com