Åben Vs. lukket System strålende adskillelse

April 30

Gulvvarme er et meget effektivt system til opvarmning af en bolig, afhængige af infrarød stråling og den naturlige cirkulation af varmen til at skabe varme. To af de vigtigste typer af gulvvarme systemer er "åbne" og "lukkede" systemer. Begge tilbyder enestående fordele for forskellige varme behov.

Åbent System

I en åben gulvvarme system giver varmekilde, typisk en vandvarmer, både varmt vand og varme til gulvet. Koldt vand ind vandvarmeren og sendes gennem en løkke af slangen, der kontinuerligt cirkulerer varmt vand til varme zoner og inventar.

Lukket System

Lukket radiant opvarmningsanlæg Tilslut ikke til hjemmets vandforsyning. De har en enkelt, dedikeret varmekilde--med et lukket rør system--til radiant ordet. Denne type system kræver to separate varme kilder: en varmeenhed til radiant ordet og en enhed til at opvarme det varme vand.

Lukkede systemer

Lukket radiant opvarmningsanlæg passer bedre til andet boliger, eller boliger beliggende i områder, der er modtagelige for frysning og strømudfald. En Anti-Freeze løsning kan bruges til at overføre varmen. Åben radiant opvarmningsanlæg har mindre upfront omkostninger, fordi de kun har brug for en varmeenhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com