Åbn plantegningen køkken & stue udsmykning idéer

December 23

Åbn plantegningen køkken & stue udsmykning idéer

Åben koncept design er almindelige i nutidens hjem, men det var ikke altid tilfældet. Mange ældre boliger havde separate værelser indtil ikoniske arkitekt Frank Lloyd Wright Design fremmet idéen om, at et værelse flow ind i næste. Dekorere disse store rum er udfordrende, men du kan gøre det ved at lære et par enkle designteknikker.

Farver

En nøgle til succes udsmykning en åben køkken-living room grundplan er at visuelt forene de to områder med farve. Det betyder ikke, du nødt til at male alle væggene, samme farve, men arbejde inden for en farvepalet så, at du bruger farver, der supplerer hinanden. For eksempel, hvis du går til en toscanske føler, arbejde med jordfarver, måske male køkken sage grøn og stuen en poleret guld. Fremhæve begge værelser med tilbehør, der afspejler farverne samt nogle i rige nuancer til accenter at pop.

Gulve, kabinetter og bordplade valg også forene værelser med farve. Holde den samme type af gulv i hele rummet i stedet for at bryde det med to forskellige belægninger. Hvis det ikke er muligt, være sikker på begge områder har gulve, der er tæt på den samme farve. Vælg køkkenskabe at supplere den stue vindue trim og lister, og sørg for du køkkenbordet er i den samme farvepalet.

Møbler

I en åben grundplan, bør dine møbler valg afspejle de samme stil overalt. Hvis du har en rustikke landkøkken, ikke fremlægge din stue med slanke, moderne stykker. Sørg for dine møbler ser lige så godt på ryggen som det gør på forsiden. Fordi der ikke er megen vægplads i denne type konfiguration, vil din sofa ofte flyde i stedet for at blive skubbet mod en væg, hvilket gør alle sider synlige.

Brug møbler stykker til at subtilt definere rummet. Oprette en samtale område foran pejs, hvilket gør det omdrejningspunkt. Arrangere afføring mod en køkkenø eller snack bar vender væk fra stuen. Gøre brug af åbne bogreoler og folde skærme for at angive separate områder.

Arkitektoniske træk

Tilskynde værelser til at flyde sammen ved hjælp af de samme arkitektoniske elementer i begge. Hvis stuen loft er strålede, omfatte bjælker i din køkkenindretning. Maling eller pletten alle lister og trim arbejde den samme farve i hele. Hvis stuen har kroneformen, spejl, på dine køkkenskabe. Vælg windows i samme stil i begge værelser. Hvis vinduerne stue er dobbelt - hung Vinduer opdelt i mindre ruder, bør køkken vinduer være den samme. Ansætte de samme flise arbejde på både pejs surround og køkken backsplash


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com