Åbne & lukning ovn, når madlavning

June 18

Åbne & lukning ovn, når madlavning

Madlavning instruktioner vil oplyse for at undgå at åbne ovnen gentagne gange under tilberedningen. Ikke følger denne instruktion kan forårsage problemer, når madlavning eller bagning og kan gøre din energiregning stige. Afhængigt af mad i ovnen, kan åbner ovnen under tilberedningen endnu en gang forårsage uoprettelige skader på mad, især med luftige retter som engel mad kager, marengs og souffles. Reducere de negative konsekvenser af at åbne ovndøren mens madlavning af korrekt kontrol på den mad, der er i ovnen.

Længere madlavning

Varmetab fra madlavning kammeret i ovnen sker hver gang du åbner ovndøren under bagningen. Mere varme er tabt, hver gang du åbner ovnen, øge tilberedningstid for fødevarer inde i ovnen og muligvis forhindre brunfarvning af maden. Mængden af tid, der lægges til madlavning proces vil afhænge af din ovn, den mad, du er madlavning og hvor ofte du åbnede ovndøren under tilberedningen. Begynde at kontrollere maden med en mad termometer på det tidligste tidspunkt står i din opskrift.

Undgå varmetab efter forvarmning

For at kompensere for varmetab fra åbning og lukning af ovnen, når du i første omgang satte maden ind i en forvarmet ovn, Forvarm ovnen til 50 grader F højere end den ønskede temperatur, medmindre du har en bagning sten, antyder Sur La Table "Den kunst og sjælen i bagning." Når du putter mad i ovnen, dreje termostaten ned til den korrekte bagning temperatur. Bagning sten holde varme nok, at du ikke behøver at hæve temperaturen i forvarmning.

Faldne Souffles

Nogle lagkager, som dem for souffles, er stærkt afhængige af bevare luftboblerne slået ind i dejen til at opretholde deres struktur. Dejen forbliver flydende og meget skrøbelig indtil den interne temperatur når mellem 160 og 180 grader F, ifølge "Hvordan Aspirin finder en hovedpine?" af David Feldman. Mens dejen er stadig flydende, kan vibrationer forårsaget af åbning og lukning af ovndøren bryde nogle af luftboblerne i dejen, hvilket resulterer i en falden kage eller soufflé. For at forhindre dette, Åbn ikke ovnen på alle i første halvdel af bagetiden så dejen til at indstille.

Energieffektivitet

Åbner døren til en ovn efter at sætte mad inde er som at åbne hoveddøren på en varm sommerdag. Varmen fra ovnen oversvømmelser i dit køkken lige så varmen kommer gennem åbnede døren fra udenfor ind i dit aircondition hjem. Varmen fra ovnen øger temperaturen inde i dit køkken, frembyder problemer i sommermånederne. Hvis klimaanlægget termostaten er placeret i nærheden af køkkenet, vil det tænde klimaanlægget fordi det sanser stigning i temperatur fra ovnen varme. Dette gør køkkenet behageligt men resten af huset er for koldt. Derudover sænker åbne ovn døren og lade varmen flugten fra madlavning kammeret temperaturen inde i ovnen. Dette betyder, at ovnen skal bruge flere gas eller elektricitet til at vende tilbage til det sæt bagning temperatur.

Hvordan man korrekt tjekke mad

Undgå varmetab, øget madlavning gange, faldne kager og højere utility regninger, vente med at åbne ovnen indtil ved mindst halvvejs gennem madlavning hvis du har brug for til baste en fødevare eller dække det med et låg eller folie. De fleste fødevarer skal forblive i en lukket ovn indtil den tidligste bagetiden anført i din opskrift. Åbn ovndøren så lidt som muligt og indsætte et mad termometer ind i midten af fødevarer uden rørende knogler eller panden. Efter at kontrollere maden i fem-minutters intervaller. Brug en ovn-termometer til at kontrollere, at termostaten på apparatet er korrekt kalibreret. Nulstille den, hvis det ikke. Forkert kalibrering på en termostat resultater i madlavning mad på den forkerte temperatur, og det kan påvirke din bagning ved brænding eller undercooking mad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com