Abstrakte ideer til sokler

October 31

Abstrakte ideer til sokler

Baseboard støbning kan hjælpe med at skjule huller hvor din gulvbelægning møder muren. Selv hvis du har nogen huller, kan sokler give din værelser et færdigt look. Hvis du vil fordele af sokler, men behovet for formet noget mindre traditionelle end træ, kigge efter varer, der er - eller kan blive gjort--samme form. Utraditionel sokler kan være vanskeligere at ren end glat dirigeres træ, så husk vedligeholdelse på når du vælger dine materialer.

Topmoderne Office

Bringe dit hjemmekontor ud over 21 med en kybernetisk baseboard look. Start ved at lægge ud multi strand twisted aluminium eller kobber wire-- eller en kombination af to--langs bunden af hver væg. Snip og snoet et par tråde her og der, så de kan slange sig vej op ad væggen i forskellige højder og vinkler. Når du er tilfreds med antallet af egensindige tråde, lime wire på plads med en konstruktion selvklæbende vandret flugt. Bøje de egensindige tråde fra væggen og sprede et tykt lag af fælles sammensatte langs væggens nederste kant, blande den øverste kant ud, indtil det flugter med væggen. Tryk på omstrejfende wire-enderne ind i den våde fælles stof, indtil de synes at være at synke ind i væggen, som om fodring dit hjem med elektroniske impulser. Slibe og male den fælles sammensatte, når det er tørt. Bruge en afstøvning pensel udlæg på din støvsuger for at bevare udseendet af din postmoderne kredsløb sokler.

Miniature motiv

Hvis du er en fan af Dukkehuse og miniaturer, tage dette tema til væggene med din sokler. Dukkehus frysere, reoler, kontorer og andre møbler kan gøre sjov og funky baseboard materiale. Vedhæfte en streg af miniature møbler til bunden af væggene ved hjælp af finish negle eller konstruktion klæbemiddel. Sørg for baser møbler presse ned i gulvtæppet for tæppebelagte værelser eller linje op jævnt på gulvet til hårde gulve. Tema din miniaturer til hvert værelse, såsom en baseboard linje af dukkehus kabinetter og dræn i køkken, sofaer og polstrede stole i stuen og enkeltsenge og etater i soveværelset.

Postvæg

Skære et udvalg af vinylplader i to langs midterlinjen, blande 45s og lp'er. Du kan også tilføje cd'er og mini-diske til en moderne look, snarere end strengt retro vinyl appel. Lim dem på væggen med byggeri lim med de flade sider ned, og sørg for hele overfladen ligger fladt mod væggen, så støv og snavs ikke vil falde bag det. Opbygge et enkelt lag langs bunden af dine vægge med de større poster og derefter tilføje et andet lag med de mindre post eller disken størrelser, også trykkes flad men overlappende områder hvor de andre poster mødes. Opbygge så mange lag som du ønsker og derefter forsegle den øverste linje i baseboard med en klar caulk at holde støvet ude. Dette fungerer godt for media værelser, hjem kontorer og hjem teatre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com