Accent væg maleteknikker

February 28

Accent væg maleteknikker

Maleri en accent væggen skaber interesse og stil i ethvert rum. Accent væggene giver mulighed for at bruge dristige farver i en måde, der ikke overvælde pladsen. Hvis du har en affinitet for en særlig lyse nuance af rød, er maleri en accent væg for eksempel, en effektiv måde at bruge farven uden at skabe for meget drama.

At vælge en væg

Accent væg i et rum vil naturligvis tegne øjet. Når du vælger accent væg i dit space, skal du vælge del af det rum, du vil fremhæve. Ofte, gør en pejs eller andre arkitektoniske funktion et naturligt knudepunkt perfekt til omkring i en accent mur. I andre tilfælde kan du vælge en væg med din yndlings kunstværk. Alternativt, en accent væg kan bruges til at fortsætte bemaling af et tilstødende rum.

Koordinere med plads

Overveje den nuværende møbler og kunst, når du vælger en farve til din accent væg. Picking up en af farverne i din store orientalsk tæppe, for eksempel, vil binde accent væggen ind i stuen og også henlede opmærksomheden på tæppet. Ideelt, farven på accent væggen vil være repræsenteret med mere end én gang i hele lokalet. Husk på, at en meget lyse farve, men faktisk kan distrahere fra dit tilbehør i stedet for at supplere dem.

At vælge en skygge

Forskellige nuancer af samme farve kan have helt modsatte virkninger på et værelse. For eksempel, vil en lysere nuance af blå skabe en illusion af mere plads, mens en mørk marineblå vil forkorte en væg til øjet. Hvis du vil oprette en hyggelig plads, en mørkere nuance kan være lige ret--ellers stick med en fair skyggen af din yndlingsfarve.

Maleri på væggen

Altid tape off de tilstødende vægge med malerens tape til at oprette en sprød linje mellem din accent væg grænser og resten af rummet. Brug en maling rulle, flytte i store "W"-formet slagtilfælde. I stedet for at forsøge at løse hele væggen på én gang, arbejde i mindre 3-af-3 fod sektioner, startende fra toppen af muren og arbejde din vej til baseboard. Altid påfør flere tynde lag maling i stedet for et tykt lag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com