ADA retningslinjer for Handicap brusere i Californien

November 17

ADA retningslinjer for Handicap brusere i Californien

Mens mange mennesker ikke kan give badeværelse design meget opmærksomhed, kan den grundlæggende struktur af et brusebad væsentligt ændre livskvalitet for handicappede. Kørestolsbrugere ikke normalt at bruge en konventionel bruser. Retningslinjer fra amerikanere med handicap Act (ADA) til at sikre, at de grundlæggende menneskelige behov for vask er tilgængelig for alle. Californien virksomheder tilbyder brusebad løsninger baseret på ADA-kravene.

Historie

Udviklingen af ADA var en gradvis proces, der fandt sted i årtier. Før selve retningslinjerne blev bygget til at løse specifikke behov af den handicappede befolkning, fandt bevægelser først ændre offentlighedens opfattelse af handicappede mennesker sted. I 1973, rehabilitering Act blev vedtaget og taget fat på problemerne med diskriminering af handicappede. Det var en anden 15 år før lovgivningen blev indført for at påvirke deres livskvalitet i hjemmet. Den formelle underskrivelse af ADA fandt sted i 1990 og indvarslede en ny æra af statslig regulering for den handicappede befolkning.

Funktion

ADA retningslinjer for handicap brusere i Californien er primært beskæftiget med to typer af handicap, når de overvejer bruser design. For én, mange folk i kørestole, og således ikke kan træde ind i en konventionelle bruser. For det andet en gang inde i bruseren, mange ikke er i stand til at stå. Således skal karakter af en bruser indgangen samt accommodations inde i bruseren tilpasses. Størrelsen af bruseren skal også tillade brug for nogen med begrænset mobilitet.

Roll-In

En type adgang der tillades under ADA retningslinjer for handicap brusere i Californien er roll-in design. Et mindstemål af 60 inches af 30 inches er forpligtet til at rumme en kørestol. Vandhanen og dens håndtag og kontrol skal være inden for rækkevidde af en kørestol-bundet person, højst 27 inches væk. Californien har speciale virksomheder til at fuldføre alle aspekter af hårtørrer installation.

Overføre Design

Overførsel brusere er en anden type adgang der tillades under ADA retningslinjer for handicap brusere i Californien. I stedet for at indtaste bruseren i en kørestol, gør overførsel bruser det nemt at afslutte kørestol uden for bruseren og flytte til en plads inde. Overførsel brusere skal have 48 inches ryddet plads rundt på gulvet i bruseren at gøre overførslen sikker. Placeringen af overførsel bruser skal muliggøre en glat parallel tilgang af kørestol så overførsel er mulig.

Pladser

Alle ADA brusere i Californien kræver pladser. Afhængig af størrelse og type af bruseren varierer design af sædet. I overførsel brusere, sædet fylder hele den side af bruseren og skal være 17 til 19 inches fra gulvet. Større brusere kan have en folde sæde. ADA retningslinjer kræver alle sæder til at støtte mindst 250 pounds, herunder stress anvendes på Gribehåndtag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com