Adskille plads i store værelser

July 24

Adskille plads i store værelser

Selv om store værelser er en oft eftertragtede træk i hjem design, befinder mange lejligheder og hus beboere sig undrende hvad de skal gøre med al pladsen. Hvis ikke du er sikker på, hvordan man kan afgrænse plads i dit store værelse, Følg et par interiør design tips ved hjælp af møbler arrangement, farve skygge og kyndige accessorizing klart opdele dit værelse efter behov. Vælg neutral farvet møbler, så du kan skifte op dit tilbehør til at matche sæsonen. Om vinteren bruge rød og brun accenter til at skabe en følelse af hyggelige varme; gennemføre cool-farvet accenter i foråret.

Instruktioner

•Divide dit store værelse i forskellige zoner skal anvendes til bestemte formål. For eksempel, skal en stor stue have en zone for underholdning og se fjernsyn, en zone for at spise, en zone for at spille spil og en zone for stille samtale og læsning. Et stort soveværelse kan have en zone for at sove, en zone til dressing og forkælelse og en zone for at studere eller sidde stille. En stor spisestue kan opdeles i en buffet område, en zone til at sidde og spise og en zone til lounging komfortabelt efter måltidet.

•Sæt ned store område tæpper som "øer" til at markere særskilte områder, selv om rummet har væg til væg tæpper. Lad en betydelig del af gulv eller tæppe under området tæpper Vis mellem øerne, til at holde rum fra blanding ind i hinanden.

•Center hver zone omkring store knudepunkter for hvert område får ens opmærksomhed. For eksempel, i en stue med flere zoner, bruge tv som omdrejningspunkt omkring hvilke oprette vigtigste sofa, stole, sofaborde og ende tabeller. Bruge en bogreol eller interessant kunstværk som omdrejningspunkt for en samtale område. Bruge et vindue eller væg hængende som omdrejningspunktet for spiseområdet.

•Brug møbler at opdele zoner inden for en samlet plads. Separat opholdsstue fra en spiseplads ved at dreje på bagsiden af sofaen mod bordet og placere en konsol bordet bag sofaen for at efterligne en væg. Adskille den roligt, samtale område fra andre zoner med en fritstående bogreol, vedlagte hylder eller en Kina kabinet. For en mere dramatisk separation, hænge gardiner eller stof til partition zoner eller bruge dekorative skærme.

• Giv hver zone sin egen intim belysning. Bruge høje gulv lamper, lav tabel lamper, væg sconces og grupper af overhead belysning til at belyse hver sektion af rummet alt efter dets anvendelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com