Adskille værelser med kolonner

November 19

Folk ofte ligesom udseendet af levende rum, der er bred åben, med minimal adskillelse mellem rum, fordi det skaber en følelse af expansiveness. Men hvis du vil oprette en adskillelse mellem to åbne rum i dit hjem, du kan bruge billig kolonner til at oprette en division mens også tilføje statelige elegance til din indretning.

Instruktioner

•Measure længde mellem dit gulv og dit loft så du ved hvilken størrelse kolonner til at købe. Hvis du ikke kan købe kolonner i den korrekte højde, kan du tilføje stykker træ i samme form og størrelse som kolonnen til selve toppen og bunden, maleri kanter af træ i samme farve som base og toppen af kolonnen, så de blander sig.

•Purchase to høje, tykke kolonner. Du kan normalt købe disse i havecentre og butikker, der sælger home decor. Jo tykkere jo bedre, fordi de vil adskille værelser.

•Paint kolonnerne, hvis de er ufærdige eller i en farve der ikke svarer til dit space. Du kan male dem, samme farve som væggene eller farven på trim. Male dem den samme farve som din vægge gør dem synes mere integreret med værelset, mens maleri dem i trim farve gør flere opmærksom.

•Sæt de kolonner, hvor du vil værelser kan adskilles. Læg én kolonne på hver side af lokalet, siden men ikke røre væggen. Når du træder tilbage, skal de oprette en slags archway effekt, at skabe en klar grænse mellem værelserne. Fordi disse kolonner er ganske tunge, er der normalt ingen grund til at vedhæfte dem til gulvet og loftet. Derudover kan stykker af træ, der er nævnt i trin 1 tjene som ankre. Blot har træet skåret, så de kan være stramt kilet mellem toppen og bunden af kolonnerne, gulv og loft. Dette forhindrer kolonnerne flytte hvis du støde ind i dem.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil oprette yderligere adskillelse, kan du sætte matchende høje vaser holding planter mellem hver kolonne og dine vægge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com