Ædle perler rhus

October 22

Ædle perler rhus

Du kan muligvis ikke råd til dybe røde rubiner, bleg gul citrines eller mørk blå safirer, men det betyder ikke, at du ikke kan bruge dem som en udsmykning tema. Ædelstene er luksuriøse, elegante elementer, og du vælger at give et værelse eller endda din hele hjem en kostbar perle tema giver det en luft af ekstravagance.

Juvel tonet kaster og puder

Hvis du har et mørkere rum, overveje at tilføje juvel-tonet velvet puder eller chenille kaster til sofaen eller sengen. Dette kan gøre rummet mere komfortabel, samtidig med at tilføje stænk af levende, mættede farver. Du kan også kigge efter overstuffed puder, der har en lignende farveintensiteten og sprede dem overalt i hjemmet.

Jeweled lysestager

Lysestager kan være smukke hjem dekorationer, selv når lysene ikke er tændt. Vælg lysestager, der er indrettet med glat semi-ædle sten, som karneol eller jet. Hvis du vil simulere udseendet af ruby eller sapphire, kigge efter lysestager, der er dekoreret med farvet glas.

Rhinestones

Gå til håndværk butik og afhente et pund af plast rhinestones. Disse faux perler kan være let hot limet til de fleste overflader. Lim en kant af rhinestones til et spejl eller dekorere en urtepotte med rhinestones rundt i kanten. Mens alt for mange rhinestones kan være overvældende, kan et par tilføje nogle smukke stænk af farve til rummet.

Birthstone farver

Når du tænker på at farve ganen til et værelse, tror om hvad måned du blev født i. Birthstones kan give dig et væld af ideer til dekorere dit hjem. Hvis du blev født i December, overveje at dekorere dit værelse med den iskolde blå toner af blå topaz. Male væggene en meget lys blå, og accent det med dybere variationer af samme farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com