Æggeskal vs Satin maling

September 18

Æggeskal vs Satin maling

At vælge den rigtige maling glans til dit projekt kan være hårdt, når der er så mange valgmuligheder. Mellem flade og høj glans er muligheder såsom æggeskal og satin, der gør tingene mere forvirrende når du forsøger at differentiere en fra den anden. Mens æggeskal og satin er noget lignende, har hver sine stærke punkter, så vælge den bedste til din specifikke applikationer.

Fra flad til højglans

Forståelse af forskellene mellem æggeskal og satin begynder med at kende deres steder langs glansen skala. Jo mere blank maling, mere holdbare og vaskes det er. Flad maling er generelt ikke meget holdbare eller fugt-resistent. En flad eller mat maling er i den laveste ende af glans skala, efterfulgt af æggeskal, satin og halvblank. Højglans er den mest skinnende og mest holdbare maling løsning.

Æggeskals områder af ekspertise

Æggeskal maling sidder mellem flade og satin på sheen-skalaen. Mens det ikke ser skinnende, er det lidt mere holdbart end flad eller mat maling. Æggeskal maling giver dig en fejl-hiding finish til stue, soveværelse og spiserum vægge--det væsentlige, hvor som helst, der ikke er underlagt en masse fugt eller beskidte fingeraftryk.

Satins stærke sider

Satin maling sørger for en mid-range valgmulighed mellem flade og højglans-finish. Det er holdbart nok til at vaske, hvilket gør det et godt valg for børns værelser, gangarealer og entryways. Satin giver en god, all-round mulighed for vægge i de fleste af værelserne. Mens det ikke er helt så fugt-resistent som er halvblank maling, satin holdbart nok til brug i et badeværelse eller køkken.

Ulemper ved æggeskal og Satin

Hver type af maling glans har også sine ulemper. Æggeskal maling er ikke så holdbare som blankere finish, så kan du springe det til brug i et badeværelse, køkken eller spille hvor fingeraftryk og fugt er gyldig bekymringer. Satin maling er mere holdbare end æggeskal, men det viser også mangler mere let på grund af den ekstra glans af maling. Satin holder sig fint i en entre, for eksempel, men du kan ønske at gå med en blankere mulighed for døre og Vinduer trim, især hvis børn og kæledyr Del dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com