Æglæggende laminat omkring opvarmningsanlægget ventilationskanaler

June 23

Æglæggende laminat omkring opvarmningsanlægget ventilationskanaler

Laminatgulve udvider og sammentrækker sig med ændringer i temperatur og fugtighed. Det skal overvejes, når skære gulvbelægning til at passe omkring doorjambs, rør og radiator ventiler. Skader på både gulve og opvarmningsanlægget ventilationskanaler kan opstå, hvis der ikke er nok en hul venstre for ekspansion. Urimelig skade kræver fjernelse og geninstallation af gulvbelægning og i nogle tilfælde kan kræve udskiftning kanalen forbinder ordet aftræk til varmekanaler.

Instruktioner

•Drej de skruer, der holder varmeren ventilen i sted mod uret med en stjerneskruetrækker, indtil de trækker fra den vent-monteringsflange. Trække skruerne fra deres position. Sæt dem på et sikkert sted.

•Træk radiator vent lige indtil den nedre flange er fri af gulvet åbning. Afsat til udluftning.

•Installer Laminat Gulvbelægning, indtil du når åbningen for varmeren ventilen. Sikre den sidste brik i gulvbelægning ikke dækker nogen del af hullet. Måle afstanden fra kanten af gulvet og kanten af åbningen med et målebånd. Fradrage 1/8 tomme fra afstand. Måle afstanden fra slutningen af den ene væg til begge sider af åbningen. Fradrage 1/8 tomme fra mindre måling og tilsæt 1/8 tomme til større måling.

•Mark alle målt længder på en længde af laminatgulve. Skær langs alle markerede linjer med en stiksav. Ødelægge ikke stykke af gulve ved at skære forbi varemærkerne. Installere den afskårne stykke på gulvet. Måle afstanden fra begge vægge kører vinkelret på den installerede laminat til den nærmeste indskæring i det sidste stykke af installerede gulvbelægning.

•Klippe to stykker af laminat til længde med en power miter box. Installere begge stykker af gulve. Gentag processen indtil vandvarmeren ventil åbning er omgivet af laminat gulve.

•Skub varmeren ventilen ind i åbningen. Sikre en 1/8-tommer bore bit i en boremaskine. Bor et hul ved hver åbning på øverste udluftning monteringsflange. Køre én skrue gennem hver boret hul, ved at dreje skruerne med uret med en stjerneskruetrækker.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger en stiksav eller en magt miter box til at skære laminatgulve.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com