Æglæggende trægulve af skydedøre

August 31

Æglæggende trægulve af skydedøre

Træ gulve skal være installeret korrekt, så det vil sidste år ind i fremtiden uden at lide skade. Små fejl når du installerer gulvbrædder kan føre til store problemer sent i livet for sal. Områderne omkring rammer som skydedøre metal baser er vigtige afsnit hvor gulvet skal være installeret korrekt, med vægt på nivellering og beskyttelse.

Ekspansion huller

Ekspansion huller er de små rum i trægulve, der tillader kanterne af gulvbelægning at udvide efterhånden så boards til ikke warp. Da metal bunden af rammen skydedør ikke vil flytte, skal du efterlade en ekspansion hul, når du installerer trægulve udenom. Samtidig med at plads til hullet, overveje at opstille fra hinanden dørramme med en sektionsopdelt front-stykke af trægulve. Dette vil skelne inden for gulvbelægning omkring dørkarmen fra bestyrelserne installeret i resten af rummet.

Udjævning

Hvis din skydedør ligger højt over gulvet, skal så du prøve at gøre træ gulvet omkring det samme niveau som resten af gulvet. Hvis bunden af døren er meget tæt på niveauet for sal, eller hvis det har sin egen surround, der gør del af gulvet højere, skal du justere de træ planker i overensstemmelse hermed. Reducerende og shims kan hjælpe dig justere vinkler til langsomt opdrage en træ gulv til at opfylde dør.

Tærskel Molding

Tærskel molding refererer til støbning, der kører på tværs af grænsen for en skydedør, der er for høj til at mødes direkte med gulvet. En neddeler molding kan hjælpe en højere dør mødes en nederste etage og spare dig besvær for at forsøge at subtilt vinkel gulvet opad. Der er også kvartal runde og andre typer af lister, der kan arbejde med en glidende glasdør. Ekspansion gap overlades nedenunder tærskel støbning.

Fugemasse

Når du er færdig, Sørg for at forsegle mellemrummet mellem døren og de trægulve. Bruge en caulk, der vil give plads til ekspansion, men også beskytter gulvet mod fugtproblemer. Skydedøre kan være en kilde til lækager i regnfulde sæsoner, og en fugemasse lag vil hjælpe med at beskytte dit gulv fra farlige skader. Fugemassen skal være en fleksibel caulk designet til træ gulve, så Gulvbelægning kan stadig udvide ind i ekspansion hullet, hvis det skal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com