Ældste træer i staten Washington

August 6

Ældste træer i staten Washington

Washington er Evergreen State, så opkaldt efter overfloden af evergreen (nåletræer) træer, der befolker området. Mange af de ældste træer er beliggende på den olympiske halvø, beskyttet af nationalparker og frodige regnskove i regionen. Mange flere er beliggende i byer og landsbyer rundt om i staten, og er blevet erklæret kulturarv træer. Træ alder er identificeret ved dendrochronology, undersøgelse af træringe. Fordi træernes alder beregnes ved at tælle ringe, er der ingen måde af præcist bestemme alder af et træ, indtil det er hugget ned. Derfor bruges størrelse af et træ ofte til beregning af sin alder.

Arter

De arter, der repræsenterer de ældste træer i staten Washington omfatter kyst rødtræ (Sequoia sempervirens), Alaska gul-cedertræ (Xanthocyparis nootkatensis), Western red cedar (Thuja plicata), Douglas Gran (Pseudotsuga menziesii) og Mountain hemlock (Tsuga mertensiana). Mange af disse arter er i Olympic National Forest. University of Washington sponsorer et større træ program der, der understøtter og bekymrer sig for de gamle træer.

Ginkgo Petrified Forest

Nogle af de ældste træer i Washington er forstenet ginkgo træer i Vantage, Washington. Ginkgo Petrified Forest State Park dækker over 7,470 hektar, og ryggen forstenede træer dato 15 millioner år.

Quinault Gran

Amerikansk skovbrug foreningen har dokumenteret et stort Gran træ på bredden af Lake Quinault som en af de ældste grantræer i staten. Det er 191 fod høje og 58 fod 11 inches bred. Kaldet "Verdens største Spruce træet", er dette træ foregav at være 1.000 år gammel, efter et tegn i parken.

Queets dalen Gran

Et træ i dalen Queets, der er kendt som den højeste Gran i staten er over 312 fod høje. Det har en omkreds af 21 fod og en filial spredning af 62 fødder. Dette træ er formodes at være 400 til 700 år gammel.

Western Red Cedar

Den højeste rød cedertræ i staten Washington er beliggende på Nolan Creek, syd for floden Hoh. Træet er 178 fod høje, har en bredde på 61 fødder og en filial spredes over 54 fødder. En tilsvarende mellemstore træ, der var fældet i denne skov var fast besluttet på at være 1.460 år gamle, så dette træ formodes at være af samme alder.

Ældste æbletræ

Den ældste kendte æbletræ i staten Washington er beliggende i gamle Apple Tree Park i Vancouver, nær grænsen til Oregon. Træet blev plantet i 1826 at bære frugt for tidlige bosættere på Fort Vancouver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com