Ændre bælter på en GE profil harmoni

September 1

Ændre bælter på en GE profil harmoni

Et beskadiget eller slidt drivrem i GE profil Harmony tørretumbler kan efterlade dig med en bunke af klæg tøj og ingen måde at tørre dem. Ændring af bælter på en GE profil harmoni er ikke svært, og du kan gøre det uden nogen specialiserede værktøjer. Ved at udføre denne reparation dig selv, du kan spare hundredvis af dollars i reparationsomkostninger – og du vil nyde tilfredsstillelsen at gøre det selv.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren så du ikke få rystet eller stød mens skiftende bælte.

•Fjern de fire Phillips-head skruer fra bagsiden af Styrepanel. Løft på kontrolpanelet, indtil det rydder bagsiden af tørretumbleren, og derefter vende det frem for at afsløre ledninger forbindelserne nedenunder. Træk ledninger stik ud af stikkene på bestyrelsens kontrol. Stikkene er farvekodet, så du ikke behøver at bekymre sig om mærkning dem, før du afmonterer dem. Kontrolpanelet afsat.

•Fjern de to Phillips-head skruer fra inverteren. Inverteren er den hvide plastik boks ind under Styrepanel. Skub inverter mod bagsiden af tørretumbleren og løft den ud. Lad inverteren hænge over siden af tørretumbleren.

•Find det lille plast guard, der holder ledningerne til toppen af tørretumbleren. Trække lige op på vagt til at fjerne det fra tørretumbleren. Træk de blå og sorte stik, der løber fra ledningsnettet til surge protector skruet til toppen af tørretumbleren. Fjern de to Phillips-head skruer fra toppen af tørretumbleren. Forstå det øverste panel af tørretumbleren af bagkant. Løft på det panel, og skub det fremad for at fjerne det fra tørretumbleren.

•Åbn døren til tørretumbleren. Fjern de fire Phillips-head skruer fra omkring døråbningen. Fjern de to Phillips-head skruer fra toppen af frontpanelet. Vippe frontpanelet fremad for at udsætte dørkontakt. Afmonterer dørkontakt stik, og løft på frontpanelet for at fjerne den.

•Look under den venstre side af tørretumbler tromlen, ved hjælp af en lommelygte, hvis det er nødvendigt. Find den hvide plast stjernehjul trisse over motoren. Skubbe stjernehjul trisse til venstre for at lindre spændingen på bæltet. Fjerne bæltet fra drev remskive og trække det ud af forreste del af tørretumbleren. Hvis selen blev brudt, blot finde resterne og fjerne dem fra tørretumbler kroppen.

•Fit udskiftning bælte rundt om tromlen for tørretumbler. Trække bunden af bæltet til at drive remskive og pak det omkring en trisse. Skubbe stjernehjul trisse til venstre, og passer bælte bag det. Frigive stjernehjul trisse til at stramme bæltet.

•Sæt frontpanelet på tørretumbleren, at huske at forbinde døren skifte. Og spænd seks Phillips-head skruer, der holder panelet på plads. Placer toppanelet på tørretumbleren, og skub det tilbage indtil det låser på plads. Installere de to skruer, der holder panelet, og installere sele guard og inverter. Vedhæfte de sort og blå stik til pulsdæmperen giver udstyret.

•Tilslut ledningsføring seler til kontrolpanelet. Indstille Kontrolpanel på toppen af tørretumbleren, og installere og stram de fire skruer. Stik i tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Mens du har tørretumbleren apart, rense alle støv eller snavs ud af kroppen og paneler med en støvsuger eller en børste.
  • Forsøg aldrig at servicere eller reparere et apparat, mens den er tilsluttet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com