Ændre et badekar til bruser

October 21

Ændre et badekar til bruser

Ændre et badekar til bruser kræver nogle alvorlige installation arbejde. Start ved at hyre et firma, der har specialiseret sig i at konvertere gamle badekar til nye brusebad områder. Udforske forskellige bruser designs og muligheder for installation før du foretager dit valg.

Skifte Over til en bruser Design

Vælge det bruser base design, som du ønsker. Der er flere hjørne og rektangel designs. Du skal også beslutte, om du vil udskifte væggene med akryl, flise eller solid overflade materialer til at beskytte dem mod vand. Begynder ved at skære væggen ud omkring 4 til 5 inches over karret dækket. Fjern overløb cover og gulvafløb, og Afbryd alle nuværende VVS, som du bruger i dit badekar. Når du fjerner balje, selv, kan du nødt til at skære det fra hinanden for at lirke alle brikkerne.

Hvis du har brug for en ny bruser ventil, installere den første (de fleste badekar kræver en bruseren diverter ændres i en bruser). Benytte denne lejlighed til at inspicere undergulv for eventuelle tegn på fugt, mug eller rot, som kan kompromittere gulv eller VVS-system. Du vil sandsynligvis også behovet for at installere et afløb adapter for at ændre den mindre Badekar afløb til et større afløb designet til et brusebad. Når du vælger et brusebad pan, passe det før du faktisk prøver at installere det for at gøre sikker på det vil arbejde.

Angive en ny mur i en lys mørtel forud for installationen, og dække det med enten greenboard eller vandtæt backer board, afhængigt af hvilke materialer der skal bruges til at dække Brusevægge. Spørg din installatør om blot dækker din nuværende vægge med en akryl base, fordi nogle badekar vægge kan bruges med en bruser og ikke kræver en total fjernelse. Caulk og derefter forsegle når du er færdig med at angive board eller flise.

At ændre karret for at rumme et brusebad

Hvis du ønsker at holde dit badekar og tilføje et brusebad, omhyggeligt gå over bruser installationsprocedurer. Hvis du kan kun erstatte VVS op ad væggen til at tilføje en bruser omskifter og håndbruser hoved med korrekt afløbet, Vælg denne strategi. Badekar har en tendens til at øge værdien af et hjem mere end brusere, så at holde badekarret har sine fordele. Hvis du ønsker at have en bruser walk-in bekvemmelighed, kan du bruge et badekar gate eller skridt for at åbne badekarret uden helt at erstatte den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com