Ætsning processen med dekorative beton

February 16

Dekorative beton teknikker bliver kedelig, lys grå beton til en smuk gulve option, der tilføjer tegn til indstillinger for både indendørs og udendørs. Ætsning ændrer udseendet af betonen ved at fjerne snavset eller plain overfladen af materialet. Mange andre dekorative teknikker, konkrete arbejde sammen med ætsning for en usædvanligt udseende.

Rengøring

Mens ætsning kemikalier fjerne nogle fedt og pletter, skal beton rengøres grundigt før ætsning begynder, ifølge Encyclopedia.com. Skrabe op nogen fast på materialer som voks, globs af maling eller fyrretræ harpiks. Feje det hele slab af beton, at du agter at etch og krat det med opvaskemiddel og en stiv børste. Forlader snavs eller snavs på betonoverfladen vil blande sig med kemisk ætsning proces og forlade ujævne steder, der er vanskelige at fjerne.

Sprede syren

Konkrete ætsning kræver brug af en stærk syre som saltsyre ryg overfladen for at acceptere maling eller pletten eller farve beton med gel syre pletter. Dæmpe gulvet lidt. Den syre skal drysses jævnt over gulvet med en vandkande, derefter gnides med en speciel long-håndteres syre børste, som ikke vil bryde ned, mens du arbejder, siger sikkert reagere. Hvis du ætsning en bestemt konstruktion, bør den sure gel anvendes med en syre-resistent pensel, over stencilen eller ved fri hånd.

At fjerne syren

Den syre blanding bør sidde på overfladen i mindst 5 minutter til at arbejde, ifølge Epoxy produkter. Teste overfladen hvert minut eller så ved aftørring op en patch med en klud. Betonoverfladen er ætset når det er lidt ru og absorberer vand uden beading. Når ætsning er færdig, skyl syren af gulvet med en slange og skrub med en stiv børste til at sikre, at ingen af blandingen er efterladt.

Neutralisering

Uanset hvor godt du vask og skrub betonen, vil blive efterladt nogle mindre mængde syre. Du ønsker ikke ætsning proces til at fortsætte, fordi det vil ødelægge enhver plet eller andre dekorative finish anvendes over det. Du bliver nødt til at neutralisere syren ved at anvende en form for basisk kemiske, siger konkrete netværk. Hvis du bruger saltsyre, vil en svag opløsning af et par dråber af blegemiddel i en gallon vand stoppe processen. Tilføje ikke blegemiddel til et gulv, der ikke har været helt skylles med vand først eller en farlig kemisk reaktion vil forekomme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com