Afkøling kapaciteten af et værelse AC

December 17

Afkøling kapaciteten af et værelse AC

Computerrummet klimaanlæg har kølekapacitet til cool værelser spænder fra 100 til 650 kvadratfod, ifølge Consumer Reports. Afkøling kapacitet af værelse klimaanlæg måles i britiske termiske enheder (BTUs). De mere BTUs, den mere magtfulde klimaanlægget. Vindue air conditioners passe inde i en vinduesåbning og er langt billigere end installation af central klimaanlægget.

Små klimaanlæg

Klimaanlæg normeret til 5.000 til 5,600 BTUs er blandt de mindste værelse klimaanlæg til rådighed, ifølge Consumer Reports. Disse klimaanlæg har nok kølekapacitet til værelser 100 til 350 kvadratfod. Deres beskedne størrelse gør dem meget let at installere og overføre fra rum til rum, hvis det er nødvendigt. En ulempe er, at den begrænsede kølekapacitet kan tvinge enhederne, der kører på fuld drøn på en varm dag, hvis værelsesstørrelsen er mere end 300 kvadratfod.

Medium klimaanlæg

Vinduesenheder normeret til 7.000 til 8,200 BTUs har tilstrækkelig kapacitet til cool værelser spænder i størrelse fra 250 til 400 kvadratfod. Disse enheder er større og kraftigere end små klimaanlæg og er ofte mere vanskeligt at installere. De er også dyrere end mindre enheder.

Store klimaanlæg

De største Vinduesenheder har kraftfulde motorer og kølekapacitet, giver dem mulighed for at afkøle værelser måler op til 400 kvadratfod. Ulemperne er, at de store, tunge og nogle gange sværere at installere end små eller mellemstore klimaanlæg. Store klimaanlæg har normalt BTU ratings spænder fra 9.800 til 12.500 BTUs.

Overvejelser

Kølekapacitet er en vigtig overvejelse, når du vælger et værelse klimaanlægget, men det er ikke nødvendigt at vælge en enhed med den største kølekapacitet. Et klimaanlæg, der er for store til et værelse kan starte og stoppe gentagne gange som det reagerer på termostat indstillinger. Større motorer i de største enheder tillade klimaanlæg hurtigt afkøles et værelse og derefter lukke ned, indtil temperaturen stiger. Enhederne tænd derefter igen og cyklus continues. Undgå dette ved at vælge en enhed, der er egnet til dit værelse.

Flere værelser

Købe mere end ét vindue enhed, hvis du har flere rum til afkøling. Det er muligt, at et stort værelse klimaanlægget kan afkøle stuen og et tilstødende køkken i en effektivitet lejlighed. Men mennesker sidder tættest på klimaanlægget kan finde luften for koldt, mens de i køkkenet kan finde det ikke ganske koldt nok.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com