Africanized Killer bier vs Normal bier

April 22

Africanized Killer bier vs Normal bier

For de sidste mange årtier, har nyheder om Africanized bier, eller "killer bees," fortsatte med at vokse. Centrale forskelle mellem disse aggressive insekter og europæiske honningbier.

Historie

Europæiske honningbier kom til USA med de tidlige bosættere. Africanized honningbier flygtede fra en mislykket landbrugs eksperiment i Brasilien i 1950 ' erne og invaderede USA fra Mexico og som blinde passagerer på fragtskibe.

Identifikation

For den utrænede iagttager er Africanized honningbier og europæiske honningbier næsten identiske i udseende. Men deres opførsel er udpræget forskellige.

Beliggenhed

Vilde europæiske honningbier kan findes i hele USA. I begyndelsen af 2010 var Africanized honningbier begrænset til den sydvestlige USA og south Florida.

Adfærd

Europæiske honningbier er blevet selektivt avlet i århundreder at være blid og mild-hærdet. Africanized honningbier har udviklet ekstremt aggressiv adfærd på grund af vildtlevende.

Angreb svar

Når angrebet, europæiske honningbier kan udsende snesevis af guard bier til at beskytte hiven og kan jage hacker kort afstand. Africanized bier kan sende tusindvis af guard bier, der vil forfølge hacker for hundredvis af værfter.

Juridiske spørgsmål

Europæiske honningbier holdes af hobbyist og kommercielle biavlere for honning, bivoks og bestøvning formål. Det er ulovligt at holde Africanized bier i USA for andet end godkendte forskningsformål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com