Afrimning problemer med Whirlpool køleskab

September 9

Whirlpool køleskab afrimning problemer er når dit køleskab ikke smelter væk den frost, der hober sig op i fryseren når det kører. Dette medfører en mangel på luftstrømmen, hvilket resulterer i en afkøling problem.

Problemet

På de fleste køleskabe sker alle køling i afsnittet fryser. Du vil mærke den friske fødevarer og fryseren bliver varmere end normalt.

Hvordan til at identificere en afrimning Problem

Ud over effekten på køling, vil du begynde at mærke en let frost opbygge på bagvæggen i fryseren. Frost vil øge som køleskabet fortsætter med at varme.

Hvad sker der?

Fordamperen er et sæt af spoler i afsnittet fryser, der vedligeholder køling til køleskabet. Den kolde luft ikke kan flyde fra fordamperen hvis for meget frost er bygget.

Køleskabs alder

Den køleskab alder kan være en indikation af, hvorfor det ikke er optøning. Whirlpool køleskabe lavet før 2001 vil have en afrimning timer, der kan være dårlig. Køleskabe efter 2001 vil have et elektronisk afrimning objekt i stedet.

Top Mount eller Side-by-Side

Top-mount frysere og side-af-sider også har forskellige problemer. Top-mounts er mere tilbøjelige til at have en dårlig afrimning termostat, mens side-af-sider er mere tilbøjelige til at have en dårlig afrimning varmelegeme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com