Afrundede væg ideer

September 15

Afrundede vægge tilføje visuelle interesse for enkle værelser. Men de kan også vise sig udfordrende når du forsøger at finde egnede møbler og indretning, mest er designet med lige kanter og rette vinkler. Som en generel tilgang til en buet område, tror lille og simpel; Forvent at bruge færre møbler og har lidt mindre lagerplads, end du ville få i en retlinede rummet.

Generelle Tips

I stedet for at placere møbler som kigge tabeller eller sofaer mod muren, efter ordninger, der sætter dem i midten af rummet. I en stue, kan du sætte to loveseats overfor hinanden for en intim indsamling område. Hvis plads begrænsninger kræver du at sætte siddepladser direkte mod væggene, overveje comfy stole i stedet for sofaer; den smallere vare du placerer mod væggen, de mindre plads, vil du miste.

Opbevaring og reoler

Hvis du absolut har brug at få nogle lagerplads ud af din afrundede vægge, bruge monteret track-reoler i stedet for pladskrævende bogreoler eller kabinetter. Montere sporene efter de normale instruktioner, og i stedet for regelmæssig hylder, bringe boards til din lokale tømmer værftet og ryggen skæres i passende kurver. For at gøre mest muligt ud af din plads, gør dine reoler, høj og smal. Hvis du har et stort værelse og en bred, buede væg, kan du installere specialbyggede hylder, der vokslys i begge ender. Mens de tilspidsede ender ikke vil være praktisk, tilføjer de et slankt, dekorative blomstre til rummet.

Kunst og indretning

Søge dekorative muligheder, der ikke kræver nogen lige linjer i stedet at hænge malerier på væggene. For eksempel, kan du føje farve til en rummets vægge med accent gardinerne omkring vinduerne. For at skabe skønhed i en Vinduer område, skal du bruge skulptur i stedet for vægtæpper. Sæt en slank søjle med et stykke kunst monteret på toppen; løsningen fylder relativt lidt gulvplads og tilføjer nogle interesse i øjenhøjde. Hængende planter også tilføje nogle liv for at nøgne vægge; ingen flade overflader er påkrævet.

Genbruge kreativt

Ofte, er afrundede værelserne forholdsvis små tårne i ældre huse, især victorianere. Hvis din afrundede vægge er en del af et lille ekstra rum, tror fantasifuldt om mulige anvendelser. Drop enhver faste idéer om brug af de runde rum som en gæst soveværelse, som senge er resolut rektangulære, uanset deres størrelse. På den anden side kan en runde værelse tjene som et studio eller hjemmekontoret, som blot kræver plads til skrivebord og nogle lagerplads. Runde værelser også gøre fremragende legerum for børn, hvor du kan bruge masser af uformelle og amorfe opbevaring hjælpemidler, såsom hængekøjer for udstoppede dyr.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com