Afstand til udplantning kartofler

July 22

Afstand til udplantning kartofler

Kartofler er en af de nemmeste grøntsager til at vokse så længe du starter dem lige. Fordi kartoflerne danne faktisk nedenunder jorden, de har brug for masser af plads til at sprede sig og vokse, og planterne selv har brug for plads til at vokse og udvikle blomstrer. Afstanden til udplantning kartofler er simpelthen et spørgsmål om at vide, hvordan dit anlæg vil vokse.

Plantning

Læggekartofler skal plantes i løs jord med god dræning. Disse er hovedsagelig blevet roden base for din kartoffel plante. Placer læggekartoflerne ca 2 fødder fra hinanden i rækker. For at opnå den bedste bestøvning, som de vokser, er det godt at plante mindst 3 eller 4 rækker med ca. 3 fod mellem rækkerne.

Spiring

Som din kartoffelplanten fremgår af jorden, er det vigtigt at højen jorden omkring planten til at levere den ideelle dækning for kartoflerne danner under jorden. Når kartoffelplanten fremgår 3 til 4 inches høj, du kan mound jorden omkring planten indtil kun omkring en tomme af anlægget viser.

Blomstrende

Som din kartoffelplanten fortsætter med at vokse og du fortsat mound jorden, når planten blomstrer, skal hver enkelt kartoffel plante være omgivet af en bunke af jord, der er ca 8 inches høj og omkring en bred mund. Når blomstrer form, du ved, at din nye kartofler danner fra rødder undergrund.

Modning

Når blomstrer falde, anlægget vil fortsætte med at vokse og kartoflerne vil modne under jorden. I denne periode er det vigtigt at sørge for, at jorden over kartoflerne forbliver løs og med god dræning. Det er også vigtigt at være sikker på at der er god dækning, fordi kartofler kan brænde i solen, hvis de vokser ud af jorden.

Når planterne dør

Når planterne dør, de vil falde over og du vil have bunke efter bunke kartofler under den løs jord. Når grave ud kartofler, er det en god idé at hakke hver højen, herunder den bredeste kanten af højen. Hver plante kan producere kartofler i om en 2-fods omkreds omkring midten af hvor planten voksede.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com