Afstande til udplantning en række grøntsager

September 14

En effektiv køkkenhave indeholder en række forskellige grøntsager. Hver grøntsager har brug for plads til at vokse, og forskellige størrelser grøntsager har forskellige afstanden krav. Planlægning er vigtigt at sikre, at du giver hvert vegetabilsk nok plads til at give dig en bountiful høst.

Afstand

Plante broccoli, blomkål og kål 18 inches fra hinanden. Tomatplanter bør 24 inches fra hinanden. Leaf salat, Swiss chard, spinat, løg, porrer, majroer og roer skal have 6 til 9 inches af plads mellem planterne. Lille rodfrugter, såsom grønne løg og radiser, kan plantes 3 inches fra hinanden. Sprawling squash, og melon planter har brug for 36 til 48 inches af afstand mellem planterne.

Alternativer

Kvadratfod havearbejde er en afstand program for mindre, familie haver. Princippet kræver plantning hver vegetabilsk i en enkelt m² stor del af haven. Dette giver plads nok til at opfylde de generelle anbefalinger for afstand uden behov for hundredvis af kvadratfod af haven.

Overvejelser

Vin grøntsager, herunder meloner, sommer squash og zucchini, kan være uddannet til at vokse på et gitter til at spare plads. Når vokset lodret, kan disse grøntsager være vokset inches fra hinanden i stedet for flere fødder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com