Afstanden mellem bagsiden af stole & væggen i spisestuen

November 7

Afstanden mellem bagsiden af stole & væggen i spisestuen

Når du opretter din spisestue, ønsker du at gøre rummet så behageligt som muligt. Ingen nødvendige afstand findes for at opretholde afstanden mellem din spisestue stole og mure rundt i lokalet, men hovedreglen er at have så meget plads som rummet vil tillade. Den mere plads kan du levere, jo mere komfortable værelse vil være for dig og dine gæster.

Værelse Setup

Trial and error er en effektiv måde at afgøre, hvor meget plads du har brug for mellem stole og væggen. Når du opretter et værelse, placere en af stolene ved bordet. Trække det i sidder godt og behageligt at se hvor meget plads der er tilbage mellem stol og væg. Skub stol ud, så du kan komme op og gå væk fra bordet. Stolen skal have plads til at frit glide væk fra bordet uden at ramme væggen. Hvis stolen og væg kommer i kontakt, skal du omarrangere rummet.

Små værelser

Opsætning af en lille spisestue er en udfordring, hvis du vil have tilstrækkelig plads mellem dine stole og væggene. Typisk, du ønsker at indstille bordet i midten af rummet, så hver stol har så meget plads som muligt. Hvis dit værelse vil tillade det, efterlade mindst en fod (og ideelt mere) plads mellem stol rygge og vægge således at dine gæster kan skubbe deres stole og komme ud uden at ramme væggene.

Store værelser

Med store værelser har du større fleksibilitet med placeringen af dine borde og stole. Tillade så meget plads som muligt mellem ryggen af hver stol og væggene bag dem, så gæsterne kan lette ind i tabellen i komfort og ikke behøver at bekymre sig om bumpe væggene eller føler sig begrænset.

Overvejelser

Hvis du, et medlem af din familie eller hyppige middag gæst kræver mere plads på grund af højde eller vægt, indstille din spisestue i overensstemmelse hermed. Hvis personen i nød, for eksempel altid sidder mod en bestemt væg, flytte tabellen et par inches væk fra denne mur, og tilskynde børn eller mindre gæster at sidde på denne side. Hvis du har et lille værelse, hvor væggen er at blive ramt af stole, to muligheder anbringelse en træ eller plast stol jernbane til væggen eller sætte blødt skum eller gummi kofangere på stikker af stolene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com