Afstanden mellem hårdttræ & keramiske fliser til T-Molding

September 13

Afstanden mellem hårdttræ & keramiske fliser til T-Molding

En fælles metode for at dække forskellen mellem to typer af gulvbelægning materialer beskæftiger et stykke finish hardware kaldet en overgang molding strip, almindeligvis omtales som en T-molding strip eller en T-strip. Det har formet som et fedt, korte T, og det dækker kanterne af to tilstødende gulvbelægning materialer, såsom keramiske fliser, tæppe, vinyl eller løvtræ. Opfylder en hårdttræ spisestue tile køkken, for eksempel, ville T-strip's halv-tomme-tommer høje lodrette afsnit adskille flise fra hårdttræ, mens den vandrette del ville skabe læbe og en overgang, hvis et materiale er væsentlig tykkere end de andre.

Minimum anbefaling

I det mindste skal du medtage omkring en ottendedel tomme af kløften mellem de to materialer. Dette giver tilstrækkelig bevægelse afstand, når de to etager flytter separat fra hinanden i løbet af sæsonmæssige effekter på hjemmet. Træ og beton både udvide i sommeren og skrumpe ind om vinteren. En fjerdedel tomme er den mest almindelige måling anvendes, men en ottende er det mindste du skal gå.

Type støbning

Typen af støbning du vælger vil diktere til en vis grad afstanden du give mellem de to materialer. Mens T-molding er normalt installeret med lim eller anden form for fleksible caulklike lim til at absorbere bevægelse, dikterer typen materiale, du vælger til støbning, hvor bred den lodrette sektion er. Du bliver nødt til at rumme denne bredde og give mindst en ottendedel tomme på hver side af afsnittet.

Brugerdefinerede støbning

Svarende til hvordan typen af støbning du vælger dikterer bredden af hullet, hvis du bygger en brugerdefineret T-molding, du vil også kunne diktere til en vis grad hvor bred kløften er. For eksempel, hvis de to overflader er forskellige højder og du gør din egen støbning af træ, er dit mål at give mindst en ottendedel tomme til en fjerdedel tomme på begge sider af den lodrette segment til bevægelse. Uden denne kløft, vil materialerne potentielt tryk mod støbning og tvinge det modsatte gulvet til at spænde under pres.

Maksimale henstilling

Mens du har brug for mindst en ottendedel tomme til en fjerdedel tomme plads mellem materialer, samt siderne af den lodrette del af T-molding, du generelt ønsker ikke at gå ud over en fjerdedel af en tomme af tomrum eller du vil tilbage der fylder hullet med backer stang før du kan caulk noget sted. Noget mere end en fjerdedel tomme er overkill.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com