Afstivning Subflooring fra undersiden af gulvet

December 24

Afstivning Subflooring fra undersiden af gulvet

Bjælker, bjælker, indlæg, mure, broer og undergulv krydsfiner udgør gulvbelægning system i de fleste hjem. Afstivet med undergulvet tilføjer strukturelle integritet til gulvet systemet. En forkert afstivet undergulv kan synke og medføre strukturelle problemer, som døre, der ikke lukker korrekt, eller ubehageligheder såsom knirker når gulvet er betrådt.

Blokering

Leddene mellem stykker af krydsfiner på undergulvet kræver muligvis styrke med 2 af 6 blokere hvis krydsfiner anvendes ikke har tunge og groove kanter. Tunge og groove kanter på krydsfiner gør undergulvet stærk, så hvis et enkelt stykke krydsfiner var passer over hele gulvet. Dette er ikke tilfældet med almindelig krydsfiner, som kræver et stykke af 2 af 6 skåret til at passe mellem strøer og naglet til at skinne sømme mellem stykker af krydsfiner.

Tværbjælke støtte

Undergulvet presenningen tillægger strøer. Strøer er de store stykker af tømmer, der kører parallelt med hinanden og er normalt fordelt 16 til 24 inches fra hinanden, målt fra midten af en tværbjælke til midten af næste. I nogle programmer, er 48-tommer afstand tilladt.

Bjælker bandage på strøer. Vægt-bærende vægge eller indlæg der er lavet af træ eller stål støtte bjælker, som støtter undergulvet ved at forhindre strøer i sagging.

Bridging

Bridging forhindrer strøer fra vridning. Når strøer twist, de trække væk fra undergulvet plader, og den strukturelle integritet af gulvet er kompromitteret.

Bridging seler strøer mod hinanden med diagonal metalstænger eller træplader mellem strøer. En bro løber fra toppen af den første tværbjælke til bunden af andet, og fra bunden af den første tværbjælke til toppen af andet til at danne et "X".

Sistered bjælker

Et gulv, der føles fjedrende kan have en eller flere svage strøer. Hvis tilføjer blokering mellem strøer ikke løser problemet, tilføjer en anden tværbjælke sammen med den, der bevæger sig vil hjælpe støtte tværbjælke og bered undergulvet.

Den sistered tværbjælke passer mod den eksisterende tværbjælke. Det udvider den fulde længde af tværbjælke fra ende til og sidder på samme bærende bjælker eller vægge, som gør den eksisterende tværbjælke. Den sistered tværbjælke er naglet til den eksisterende tværbjælke langs dens længde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com