Afvisende for sneglene & snegle

January 30

Afvisende for sneglene & snegle

Snegle kan gøre alvorlig skade på blade og blomster af de planter, du forsøger at hæve. Der er nogle værre haven katastrofer, end at finde laset huller tygget i bladene af din værdsatte frugt-, grøntsags- og blomstrende planter. Den lyse side er, at der er mange forskellige typer af billige og effektive afskrækningsmidler at tvinge disse slimede skadedyr væk fra haven. Mens disse barrierer ikke vil dræbe invasive snegle og snegle, kan der så godt være en mur mellem dine planter og sultne skadedyr.

Fjendtligt miljø

Disse naturligvis fugtig bløddyr trives i fugtige og mørke omgivelser. Kigge efter steder på din ejendom, hvor snegle og snegle kunne kravle ind i at nyde den fugtige dim skjule plads indtil mørkets frembrud. Du shouild fjerne bunker af junk, blade strøelse og andre unødvendige udendørs strukturer til at holde dem fra logi på din jord. Ved at holde din ejendom, ren og klar af lyssky lavt liggende rester, vil du ikke give tilflugt for snegle og snegle.

Kobber barrierer

Kobber er et materiale, der snegle ikke vil kravle over og en smart gartner kan bruge dette faktum for at beskytte planteliv med kobber barrierer. Sikre en stribe af kobber omkring en træ trunk eller flower pot til at skabe en barriere, at disse skabninger vil absolut nægter at krydse. Sørg for, at der ikke er nogen plantemateriale eller vragrester tæt nok til den flora, du har til hensigt at beskytte, som sneglene vil bruge det som en interimistiske bro.

Scratchy overflader

Den bløde og slimet ydre hud af en snegl eller slug er delikat og River nemt afhængig af overfladerne det klatrer. For at undgå den smertefulde ripping af dens epidermis, vil snegle og snegle undgå at krydse slibende tekstureret stoffer. Fint knuste æggeskaller, træ aske, porøse lavasten og sandpapir er alle eksempler på ru materialer, der let bliver ufremkommelige hindringer for bløddyr.

Angive en linje af groft materiale omkring det område, du er omsorgsfuld for og fjerne elementer en slug kunne kravle som en overføring. Indstille en urtepotte på et stykke sandpapir er et effektivt eksempel på oprettelse af en simpel ru overflade sneglen-bevis barriere.

Rovdyr

Hvis det er muligt, at indføre rovdyr i miljøet som snegle og snegle vil ikke kun skære ned befolkningen, men også tilskynde efternølerne til at forlade. Fugle, insekter, slanger, skildpadder og aggressiv snegle almindeligt jager og spiser snegle og snegle. Snegle og snegle bliver nødt til at udholde jagt massevis med tamme fugle som ænder, gæs og høns på din jord.

Frigive en håndfuld decollate snegle i det berørte område. Disse konisk-afskallede snegle aktivt stilk og fjerne dine angreb af skadelige snegle og snegle. Bemærk, at decollate snegle har en vane med at forbruge de yngste kimplanter, så etablere en befolkning når snegle og snegle spiser modne planter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com