Agitator i min Whirlpool vaskemaskine vil ikke dreje

October 13

Agitator i min Whirlpool vaskemaskine vil ikke dreje

Whirlpool top-load skiver bruger en plast omrører med flere padler fastgjort langs dens skaft i centrum af tromlen til at blande og krat tøj som vask er i drift. Røreværker og andre dele af vaskemaskinen kan blive defekt over tid. Fejlfinding af hjemme vil eliminere de mest almindelige årsager til teknisk sværhedsgrad og potentielt fjerne behovet for professionel service på din vaskemaskine.

Instruktioner

•Sørg for at den vaskemaskine strømforsyning er tilgængelig i øjeblikket. Netledningen bør være tæt forbundet til en fungerende stikkontakt og alle sikringer og afbrydere i dit hjem skal være aktiv. Blæst sikringer eller udløst breakers kan forårsage vaskemaskine til at køre uden spinning.

•Kontroller mangel af spinning indgår ikke i vask. Vaskemaskinen vil ikke spin medmindre døren er lukket; Dette forhindrer vand fra sprøjt ud af vaskemaskinen. Whirlpool vaskemaskine kan også pause for at suge, mindske suds eller afløb under en vask. Giv maskinen et par minutter til at genoptage.

•Tag nogle elementer fra drum--vask belastning kan være for tung for blandeaggregat at spinde. Gardiner, håndklæder, tæpper, dyner, puder og puder kan sætte tromlen over sin vægtgrænsen, når du samle dem i grupper. Separate store klaser af tøj og vaske en tung vare med nogle lette elementer sokker og t-shirts til at justere belastningen.

•Kontrollér indtagelse og dræning slanger bag på vaskemaskine for forhindringer. Vaskemaskinen kan ikke fylde, spin eller dræne medmindre shut-off vandhaner er åben og slanger er fri for kinks og blokeringer. Slukke for vandet og skru slanger hen til indskrive nemlig blokeringer over en vask.

•Undersøg skærm indeni slangetilslutning på bagsiden af vaskemaskine for forhindringer. Drain slangen skal ikke strække sig mere end 4 1/2 inches inde standrør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com