Agurk biller på Magnolia blomster

August 26

Agurk biller på Magnolia blomster

Skønheden i din magnolia blomster kan blive ødelagt af agurk biller, fælles haven skadedyr, der lever af grøntsager. Løvfældende og stedsegrønne træer og buske i Magnoliaceae plante familie producere blomster i nuancer af pink, hvid, rød, lilla og gul. Blomster beskadiget af agurk biller kan visne og falde fra træet. Hvis angreb går ubehandlet, kan magnolias selv blive påvirket af en ødelæggende sygdom, der kunne dræbe dine planter.

Identifikation

To forskellige slags agurk biller findes: stribet og plettet. Begge insekter er i stand til at forårsage omfattende skader på haver. Stribet agurk biller har lige sorte striber på deres organer, gullig-grøn, der er kun 1/4 tommer i længden. Plettede agurk biller er også 1/4 tommer lang, med 12 sorte pletter på selve gullig-grøn. Pletterne er meget lille, men tydeligt adskiller sig fra striber på stribet agurk beetle. Agurk biller overleve vinteren, og kan komme ud af vækstdvale enhver tid i løbet af foråret at begynde at fodre på planter.

Bakterievisnesyge

Agurk biller er bærere af bakterievisnesyge, som kan også overleve vinteren med insekter. Som biller lever af blade og blomster, sprede bakterier fra bug at plante. Bakteriel wilt breder sig hurtigt en gang inde i planten, oprettelse af visnende der kunne sprede dødeligt hele hele anlægget. Når en plante er inficeret, kan det blive frelst fra bakterievisnesyge.

Beetle skader

Agurk biller skader planter, selv når de ikke sprede bakterievisnesyge. Insekter foder almindeligt på agurker, meloner, squash, bønner, græskar og majs, men de vil indgå på magnolia blomster og andre planter senere på sommeren. Agurk biller oprette tygge skader omkring kanterne af blade og blomster, hvilket gør dem ser laset og uinteressante.

Kontrol

Begynd metoder til at undgå og dræbe agurk biller så snart foråret vækst begynder, så der er ingen måde at vide, præcist Hvornår biller vil opstå fra vækstdvale. Anvende insekticid til køkkenhaver og andre områder, der tegner agurk biller. Anvende Blandtegning insekticider to gange ugentligt, når Bille populationer er aktive. Beskytte planterne med række dækker, som er designet til at forhindre insekter, men fjern dem efter blomster blomstre eller du vil forhindre bestøvningen så godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com