Ahorn træer i Washington

May 9

Ahorn træer i Washington

De fleste ahorn træer i USA er hjemmehørende i den østlige del af landet, men et par arter af disse majestætiske træer gøre deres hjem i skovene i Pacific Northwest, herunder Washington State. Udnyttet bredt som dekorative og skygge træer, maples er let genkendes af deres oppositely arrangeret, palmately fligede blade, samt deres propel-lignende frø.

Vine Maple

Vine maple er et relativt lille ahorn, sjældent vokser mere end 20 fod høje. Bladene er 2 til 4 inches lang og fem til ni kamre; Barken er glat, ofte med en grønlig farvetone. Typisk vokser langs stream og floden banker, vine maple er en understory træ i skovene, og kan også vokse i åbne områder. Det har brug for ekstra vand i fuld sol, men bruges ofte som et landskab træ på grund af sin størrelse og strålende efterårsfarver.

Storbladet ahorn

Som navnet antyder, har storbladet ahorn usædvanligt store blade, undertiden strække 12 inches tværs. Bladene er 5-fliget og træet selv kan være 100 fod høj og 4 fødder på tværs. Storbladet ahorn bark er grey til rødlig-brun, med interlacing højderygge og furer, der bliver mere udtalt som træet modnes. Stammerne kan blive dækket med tætte mos og bregner, især i regnskove i Olympic-halvøen. Sirup kan lavet af sin sap, men det ikke er af den høje kvalitet af østlige ahornsirup...

Rocky Mountain ahorn

En anden mindre ahorn, Rocky Mountain ahorn er sjældent større end 12 fod høj og et par inches i diameter. Sortimentet strækker sig længere mod øst end de fleste Pacific Northwest maples, at nå ind i Nebraska og Dakota territoriet. Bladene er 2-5 inches i bredden og 3-fliget, med savtakkede kanter. Barken er glat og grågrønne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com