Åkande Bugs

February 21

Åkande Bugs

Åkande (Nymphaea) er en plante, der er fælles for mange backyard damme, begunstiget på grund af den maleriske lilje puder og blomster, som de producerer. Voksende åkander er forholdsvis let, men planterne har problemer med to fodring bugs, som forvolder skade.

Typer

Åkander har undertiden problemer med bladlus og åkande beetle. Bladlus, der spiser åkander er mørk grøn eller brun og sort æg. De biller, som spiser åkander have metallisk blå, grøn, sort eller kobber farve og er mellem 1/4 tommer og 1/2 tommer i længden.

Effekter

Bladlus suger saften ud af planter, forårsager åkande puder til at krølle og blive gul eller brun. Åkande biller spise blade, forlader synlige huller i dem.

Forebyggelse/løsning

Plante eksperter på Colorado State University andelsselskab udvidelse og University of Maryland kooperative udvidelse anbefaler hurtig fjernelse af døde og beskadigede blade til at forhindre angreb af bladlus og biller. Gartnere kan også slange fra lilje puder at fjerne bladlus eller tørre og pick off beetle grubs og blade fra løv.Bladlus lægger normalt æg i nærheden blomme eller kirsebær træer. Hvis du har sådanne træer, anbefales anvendelser af gartneri olier eller insekticider og indførelsen af mariehøns.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com