Aktiviteter ved hjælp af stilladser

January 20

Aktiviteter ved hjælp af stilladser

Stilladser er en midlertidig enhed, der bruges i anlæg og vedligeholdelse af bygninger og andre strukturer. Uden stilladser, blive de fleste store projekter aldrig bygget fordi et stabilt fundament er nøglen til de fleste bygge- og fremstillingsindustrien. Fra oldtiden, har stilladser strukturer tilladt arbejdstagerne og tilsynsførende adgang til deres arbejdsområde i en relativt sikker og behagelig måde. I dag, regering og andre regulerende organer stræber efter at forbedre sikkerheden af arbejdspladser ved at forbedre kvaliteten og design af stilladser.

Maling og puds

Udvendige malere og gipsere kræver en stabil og sikker struktur fra at arbejde. Stiger kan være nok til at arbejde på begrænsede områder af små bygninger, men enhver bygning med mere end én etage kræver en dedikeret stilladser enhed til at male eller gips effektivt. Disse arbejdspladser kan gøres af stilladser omkredsen af bygningen, en metode, der anvendes i store projekter hvor mere end én handel skal have adgang til arbejdspladsen, eller ved hjælp af mobile stilladser enheder, som du bevæger dig mens du arbejder.

Høje bygninger

På verdensplan, er stilladser rejst fra alle slags materialer til byggeri af medium til store bygninger. Stilladser bruges som en arbejdsgruppe overflade og opbevaring plads. I Etiopien, er det almindeligt for at bruge eukalyptustræer til opførelse af stilladser, mens der i Hong Kong, bambus er et populært materiale. I de vestlige lande favoriserer byggeri entreprenører stilladser fremstillet i stål og andre metaller.

Kunstværker

Store skulpturer og malerprojekter vil ofte kræve stilladser til at fuldføre. For eksempel, er det hvælvede loft af det Sixtinske Kapel 68 fod høj og nødvendige stilladser så Michelangelo og hans medarbejdere kunne ligge på ryggen bare et par inches fra loftet. Det tog fire år at male mesterværk af Renaissance kunst.

Dæmninger og store civile strukturer

Store civile strukturer, såsom dæmninger, kræver stilladser til at skabe en ramme som beton og andre byggematerialer kan hældes eller fastgjort. For eksempel, kræves Nagarjuna Sagar Dam i Indien en monumental stilladser installation, der er omfattet af dæmningen 490-fods-høj perimeter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com