Akustisk mur isolering Guide

May 2

Akustisk mur isolering Guide

Når det drejer sig tid til en boligejer at overveje hvordan man bedst at tilgang spørgsmålet om sløvende sunde indtrængen ind i eller ud af et rum eller hele huset, findes der to grundlæggende situationer. Den første (og nemmeste) er hvis du er ved at bygge dit hus og kan installere lydisolerede isolering, da væggene er på vej op. Den anden situation er, hvordan at dulme lyd med færdige vægge allerede på plads.

Nybyggeri

Moderne huse har tendens til at have store, åbne værelser med masser af plads til lydbølger at udbrede, hvilket resulterer i mere støjende boliger. Den let løsning på dette problem er at installere akustisk isolering i væggens indre under opførelsen. Denne proces er ikke frygtelig svært, at være ganske ligner almindelig isolering installation.

Her er de grundlæggende trin til at installere akustiske batt isolering i vægge:

Lad ikke den akustiske isolering bliver våd under køb og efterfølgende transport. Når våd, lyd reduktion kvalitet påvirkes stærkt.

Isolering bør være 6 inches dyb og skal fylde væggen hulrum helt. Forsøg ikke at strække det for langt. Huller eller huller i isoleringen tillade lyd til at trænge lettere.

Hæft isolering inde i væggen rammen, ved hjælp af en boks eller hjælpeprogram kniv til at skære det til at passe omkring elektriske kasser, rør og andre forhindringer.

Eksisterende vægge

Med eksisterende vægge allerede på plads er chancer du ikke vil ønsker at påtage sig det eventuelt traumatisk skridt med ripning ene side af væggen ud at installere akustisk isolering. I dette tilfælde kan du dække den eksisterende væg med klangbund, ved hjælp af opførelse lim til at holde det på plads. Opbygge en 2-tommer metal metalindrammet væg mindst ½ tomme fra den eksisterende væg. Pack hulrummet med isolering, hænge nye gipsvægge, tape, finish og dække det med en lydabsorberende maling.

Hjem lydstudie

Den andre primære årsag til akustisk isolere vægge er når bygge et hjem lydstudie, og dette kræver en komplet redesign af rummet. Præfabrikerede væg skær, lyd dæmpning paneler og specialdesignet Vinduesenheder kan bruges til at lave et helt stille rum. Hvis du er på et budget og behovet at dulme en generalprøve rum eller studio space, korte gamle æg kartoner over vægge og loft. Det er ikke en perfekt løsning, men det hjælper. Du ønsker sandsynligvis ikke at vælge denne metode for den familie stue uden at konsultere din ægtefælle før tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com