Alabama vin druer

September 20

Alabama vin druer

Alabama giver landdistrikter plads og varm sommer klima til at producere en række druesorter til persning. Indtil 2002 imidlertid begrænset Alabama indfødte Farm Winery Act vingårde i alkohol-fri amter, som udgør næsten en tredjedel af staten. Da loven blev omstødt, Alabama vin industri har udvidet, drage fordel af de mange forskellige druer, der kan dyrkes i regionen.

Muscadine

Muscadine drue, som varierer i farve fra lys grøn til mørk lilla, er hjemmehørende i det sydlige USA. Mange Alabama vinmarker vokse muscadines. Fås i både røde og hvide sorter, muscadine baseret-vin er typisk søde, men kun fordi sukker er tilsat under behandlingen og ikke på grund af drue. Muscadines evne til at modstå insekter uden anvendelse af pesticider gør det også en fælles vin drue dyrkes i Alabama. Muscadine er ofte blandet med ferskner, æbler og brombær.

Chambourcin

Mange af de druer, der dyrkes i Alabama er franske hybrider. Hybrider dyrkes oprette druer, der kan vokse i områder oprindeligt ude af stand til at fastholde dem. Chambourcin er en sådan drue og kan findes i vinmarker i nordlige og centrale Alabama. Vine fremstillet af denne bestemte drue er kendetegnet ved deres dybrøde farve. Selv om de har hints af sødme og en frugtagtig klangfarve, er de i kategorien tør bordvin.

Norton

Norton drue er også kendt som Cynthiana, og ligesom muscadine sort, det er naturligt hjemmehørende i Nordamerika. Faktisk er Norton/Cynthiana en af landets ældste indfødte dyrkede druer. Alabama, samt en række Midtvesten og Mid-Atlantic stater, fra Missouri til Virginia, vokser denne sort i lokale vingårde. Både druemost og vin den producerer er en dyb lilla nuance, med vin besidder en lignende fyldig smag. Norton vine er hovedsageligt den amerikanske version af den franske Bourgogne, mens der ligheder med Cabernetvine fundet i Californien.

Villard Blanc

En anden fransk hybrid fundet i Alabama er Villard Blanc, der er en tæt i forhold til Seyval Blanc, en anden hybrid dyrkes hovedsageligt i den nordøstlige del af landet. Den lysegrøn Villard Blanc drue, som kan genkendes af sin ovale form, producerer en tør, røget endnu frugtagtig aromatiseret vin. Villard Blanc vin er ofte sammenlignes og bruges som erstatninger for sådanne bedre kendte hvidvin som Sauvignon Blanc og Chardonnay.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com