Alaskan gule Cedar limtræ specifikationer

January 13

Befolkningen og efterfølgende bygning boom har spist meget af vores store, åbne-kornet træ, egnet til synlige bjælker. Glulams er et fremragende alternativ. De er en manipuleret træ produkt. Mange små stykker af træ kan være limet sammen for at gøre en stråle af næsten enhver størrelse og dimension. Glulams er stærkere og mere stabil end store-dimension sleben tømmer, som er meget mere tilbøjelige til at fordreje eller check. Alaskan gule cedertræ er blandt de mere populære træ valg for limtræ bjælker.

Limtræ konstruktion

Glulams er sammensat af mange stykker af træ limet sammen. De er presset ind i en klemme og lov til at tørre inden den endelige forarbejdning. Endelige udformning kan herunder slibning, kantning eller forme eller blot at skære til længde med en stor chop så eller stråle så. Processen omkring paralleller de fleste af dagens manipuleret træprodukter, såsom manipuleret strukturelle paneler eller manipuleret truss strøer. Alle er limet, formet, tørret og færdig. Alle glulams skal være konstrueret til fremstilling standarder af organisationer som American National Standards Institute, som hjælper med at sikre konsistens i kvaliteten.

Limtræ dimensioner

Glulams kommer i en række størrelser for et par vigtige grunde. Byggesystemer har mange standarder. Bolig indramning, for eksempel har mange standardmål. Også tillade standard størrelser glulams at være pre-manipuleret. At være pre-manipuleret giver designere til at angive en bestemt dimension, at vide, hvilke typer af belastninger og hvor meget af belastningen strålen kan tage uden at gøre nogen brugerdefinerede beregninger. Selv standard størrelser er dog næsten ubegrænsede, når du kombinere mulighederne for bredde, dybde (top til bund) og længde. Standarder bredder omfatter 2 1/2, 2 1/8, 5 1/8, 6 3/4, 8 3/4 og 10 3/4 tommer. Dybet spænder fra 4 1/2 inches til 84 inches og længder kan spænde over en tredjedel af en fodboldbane eller længere. Mange producenter, ud over de mange kombinationer af længde, bredde og dybde vil også gøre brugerdefinerede størrelser. Dog brugerdefinerede glulams er mere tilbøjelige til at være brugerdefinerede figurer, der kan lægges i forme med komplekse kurver.

Limtræ applikationer

Anvendelser af glulams kan forstås godt af forståelse af alternativer. Fælles 2 x 6 header materiel, der vil være skjult i en væg, er let tilgængelige i ikke-manipuleret sleben tømmer, der er billigere. Glulams kan være færdig naturligt, så de udsættes ofte, mens andre materialer såsom microlams ikke vise åbne træets årer. Og de kan formes i kurver og komplekse kurver, så de kan være et alternativ til stål.

Alaskan gul cedertræ

Alaskan gule cedertræ er en nåletræ arter vokset i nordvest. Det er en nåletræ. I forhold til andre nåletræ arter det er hårde og tunge. Det er en usædvanlig god træbearbejdning træ på grund af dens lige, ensartede korn. Det er velegnet til udendørs og naturligvis vejrbestandig. Det kan have første vundet popularitet med indfødte amerikanere, der brugte det til at snitte totem. Båd bygherrer har længe søgt Alaskan gule cedar for mange af disse samme egenskaber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com