All-naturlige insekt plante afskrækningsmidler

March 17

All-naturlige insekt plante afskrækningsmidler

Mange landmænd og gartnere bruger kemiske insekticider og afskrækningsmidler til at holde skadedyr ud af deres haver. Men, disse kemikalier kan have skadelige bivirkninger. Nogle naturlige stoffer kan afskrække insekter uden risiko for skadelige rester.

Botaniske insekticider

Nogle planter producerer toksiner, der let dræbe eller frastøde problem insekter. Disse omfatter neem træ, citrustræer, krysantemum og chilis. Uddrag fra disse planter kan anvendes til afgrøder til at afskrække insekter fra forbruger dem, og kan dræbe skadedyr at prøve.

Æteriske olier

Flygtige olier udvundet fra planter, som fed, kan også arbejde for at forhindre insekt angreb i haver. De har lidt at ingen resterende aktivitet, selvom de kan forlade bag en duft. De er meget lav risiko for gartnere og det lokale miljø.

Sæber og olier

Insektbekæmpelsesmidler sæber og olier, udvundet af planter og andre naturlige materialer, er ikke-giftige for mennesker og pattedyr, og rimelig sikker for mest gavnlige insekter. De virker ved at udtørre ligene af soft-karrosseri insekter som bladlus, eller kvælning dem. Insekter undgå snart behandlede planter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com