All-naturlige ukrudt mordere

September 9

All-naturlige ukrudt mordere

Hvis du ønsker at dræbe ukrudt, men også ønsker at undgå at bruge giftige kemikalier i og omkring din have, prøve nogle af de fremragende naturlige ukrudt mordere og ukrudt-drab strategier, som gartnere har været brugt i århundreder. Naturlige ukrudt mordere tendens til at være omkostningseffektive, ugiftigt og sikker for miljøet - den ideelle løsning hvis du foretrækker en gården fri for kemiske rester.

Majsmel til forebyggelse af ukrudt

Corn måltid er ikke ligefrem et ukrudtsmiddel. Det virker som en kemisk pre emergent at forhindre ukrudtsfrø fra spire i første omgang. Majsgluten siver ned fra corn måltid når du scatter måltid omkring det område, hvor du ikke ønsker planter til at vokse. Dette forårsager ikke noget problem, hvis du planlægger at plante etablerede planter i sengen, men det vil stoppe frø du plante fra vokser.

Avis

Spredt lag af avisen over ethvert område, hvor du ønsker at dræbe ukrudt eller forhindre dem i at vokse. Mere lag bedre, men anvende mindst fire plader. Ukrudt nedenunder vil dø fra mangel på solen, og ukrudtsfrø plejer at vokse. Avis tilbyder meget effektiv præ emergent weed forebyggelsen.

Kogende vand

Almindelig kogende vand effektivt dræber ukrudt bedre end nogen ukrudtsmiddel på markedet. Du dybest set varme en gryde med vand til kogning, og hæld det på noget du ønsker at dræbe. Kogende vand kokke planter du hælder det på--nogen anlæg. Det dræber endda rødder under jorden. Kogende vand ødelægger alt det rører, selv planter du ønsker at holde, så vær forsigtig.

Eddike

Brug hvid eller æbleeddike fuld styrke til at dræbe bladene af ukrudt, især unge planter. Eddike dræber anlægget tilbage til jorden, men dræbe ikke rødderne under jorden, så du bliver nødt til at behandle mere ofte for at holde ukrudtet nede. Eddike dræner energien i planter, og gentagne behandlinger vil i sidste ende dræbe anlægget helt. Eddike er dog lidt mere tilgivende end kogende vand. Hvis du får det på bladene på en plante ved et uheld, kan du bare skylle det ud, og planten vil ikke blive skadet. Eddike i jorden vil øge surhedsgraden lidt, men jordens pH-værdi kan ændres, hvis det er et problem.

Salt

Salt har længe været brugt til at dræbe planter. Bland stensalt med vand, og spray det på ukrudt til at dræbe dem. Det ene problem må du gerne ansigt er, hvis for meget salt får i jorden, intet vil vokse der længere. Salt er meget nyttigt for revner i beton og indkørsler, hvor du ikke vil have noget til at vokse. Husk at holde salt fra metal trim og objekter, der kan blive tæret af salt. For at dræbe bare én plante, placere en knivspids salt rundt i bunden af anlægget. Et par uvejr vil opløse saltet, dræbe anlægget og fortyndet salt nok til at gøre det harmløse.

Blegemiddel

Blegemiddel i en sprayflaske, sprøjtes på ukrudtet, vil effektivt dræbe planterne. Som eddike, kan du skylle blegemiddel off enhver planter du ved et uheld spray. Blegemiddel skifter anlægget kraftigt mod den basisk pH. Det vil efterlade et restprodukt af almindeligt salt, der forsvinder i et par dage--ingen skade gjort. Når blegemiddel bryder ned og fordamper, kan du sikkert plante ting i placeringen igen.

Isopropylalkohol

Almindelig sprit, blandet med en spiseskefuld til en liter vand og sprøjtes på en ukrudtsplante, trækker vand ud af anlægget og dræber den. Det dræber ethvert anlæg du spray det på, og det er svært at skylle ud når det er på anlægget.

Kombinationer

Du kan øge effektiviteten af alle naturlige ukrudt mordere ved at kombinere dem. Spray på eddike, og følg med alkohol eller kogende vand. Behandling af to gange fordobler effektiviteten af behandlingen. Må ikke blandes en syre som eddike med en alkalisk stof som blegemiddel. De neutralisere hinanden og forhindre behandling fra arbejde. Citronsaft tilsættes eddike gør eddike en mere potent ukrudtsmiddel. Et andet trick er at tilføje flydende opvaskemiddel til den behandling, du bruger. Sæben såre ikke faktisk ukrudt. Det hjælper bare ukrudtsmiddel klæber til ukrudt og arbejde mere effektivt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com