Alle gulve skal fjernes før installation gulve Over beton?

September 29

Fjernelse af gamle gulve er en meget nødvendig proces, når du lægger ned nye gulv materialer på et betonunderlag. Den betongulv bør være så rene som muligt, uanset de materialer, du planlægger at bruge til at sikre den nye gulve både overholder ordentligt og ser godt ud, når det er alt på plads. Du kan bruge en bred vifte af redskaber eller metoder, afhængigt af materiale i den gamle gulvbelægning.

Skraber værktøj

Visse etager som linoleum eller vinyl kræver ikke tung fjernelsesværktøjer, bare skraber blade til at adskille Gulvbelægning fra sin klæbende. Skraber værktøjer varierer i størrelse fra små håndværktøj til større to-hånds pneumatisk udstyr, der kan rippe op næsten enhver type af flise eller laminatgulve. Værktøjet skraber er også effektiv til at fjerne de limrester når du har pried op gulvet selv.

Paint Stripper

Hvis den gamle sal var færdig i paint eller et pletten produkt, skal du fjerne det gennem fornuftig anvendelse af en farvefjerner sammensatte, ved hjælp af den relevante stripper til den passende gulvbelægning. Hvis malingen er vandbaseret, skal du bruge en vandbaseret stripper; omvendt, hvis malingen er oliebaseret, anvende en olie-baseret produkt.

Hammer og mejsel

At fjerne tunge flise ofte indebærer, at få lidt fysisk. De fleste fliser skal fjernes ved første slående det med hammer til at bryde det i stykker, så skår det op fra jorden med mejsel og hammer. Du ønsker at holde en kost og fejebakke handy at indsamle affaldet. Du skal også gå over gulvet med en våd-vac for at sikre du får alle snavs partikler fra gulvet til at gøre for en let fæstnede overflade.

Prybar

En prybar er nyttige i at fjerne næsten enhver type af gulvbelægning, fra laminat træ gulve til flise. Det kan bruges til at bryde og bryde op flise fra den konkrete gulve og kan have lignende formål, når nysgerrige træplader ud på gulvet. Afhængigt af heft af en prybar skal du bruge det efter at bryde op de første par stykker af gulve med en mere robuste hammer eller en kølle for at maksimere dens effektivitet. Tungere prybars eller koben kan bruges til at smadre gulvet før nysgerrige op hvad der er tilbage fastgjort til gulvet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com