Alle naturlige insektbekæmpende

August 14

Alle naturlige insektbekæmpende

Myg, flåter og chiggers gøre ofte deres debut sammen med varmere sommervejr. Ikke alene er disse skadedyr irriterende, de udgør også alvorlige farer. Myg kan overføre West Nile-virus samt sygdomme som encephalitis. Flåter er bærere af Rocky Mountain plettet feber og Lyme sygdom. Det er imidlertid ikke nødvendigt for at slukke selv i kemikalier for at afværge disse insekter. Naturlige produkter kan afvise myg og tæger med varierende niveauer af effektivitet.

Citron eukalyptusolie

Center for Disease Control anbefaler citron eukalyptusolie som en effektiv afvisende. US Department of Agriculture enig. Det gennemførte undersøgelser viser at citron eukalyptusolie kan være så effektiv som 7 procent og 15 procent DEET, tilbyder omkring to timer beskyttelse tid.

Citron eukalyptusolie kan købes som en almindelig æterisk olie. Det er også tilgængelige kommercielt under mærkenavne frastøde citron eukalyptus og Fite Bite Plant-Based insekt afvisende.

Consumer Reports fundet at citron eukalyptusolie var bedst ikke-kemiske frastødende i deres seneste undersøgelse, selv om nogle anmeldere uglesete lugt. Forældre bør også tage til efterretning - en undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine fandt denne olie at være mere effektiv end DEET-baseret Off Skintastic for børn.

Sojaolie

Sojaolie insektrepellent sælges kommercielt under navnet bid Blocker. Bid Blocker formel indeholder også geranium olie og kokosolie. New England Journal of Medicine fandt sojaolie i bid Blocker at være en effektiv frastødende. Når testet, reduceret myggestik med 97 procent, sammenlignet med en 86 procent reduktion med et DEET spray.

Ifølge University of Arizona kooperative udvidelse er denne plante-baserede formulering sikkert for gravide kvinder og småbørn. De fleste af dets ingredienser er mad-grade og blid. Det tilbyder omkring 95 minutter beskyttelse tid.

Citronella olie

Citronella stearinlys er allestedsnærværende i løbet af sommeren, men de virkelig arbejde? Universitet Guelph siger ja, men de er ikke effektive nok til at være en stand-alone frastødende. Universitetet fandt, at emner, der sad tæt på citronella stearinlys havde 42,3 procent færre bid.

Annals of Internal Medicine gjorde en undersøgelse på citronella olier og cremer. De fandt disse produkter at være mest effektiv i de første 20 til 40 minutter, hvorefter effektiviteten faldt. Lotion faldt bid af 84 procent og olie faldet bid af 88 procent.

Selvom citronella geranium er tilgængelig i haven butikker, det ikke afvise myg på egen hånd.

Permethrin

Permethrin er en anden plante-baserede løsning på myg og krydse problemet. Det mister sin effektivitet inden for minutter hvis anvendes på huden, men, så det bør anvendes til tøj kun. Det kan give ekstra beskyttelse, når kombineret med en hud-safe frastødende.

Permethrin dræber faktisk tæger og insekter, der lander på behandlede tøj. Det kan også anvendes til ydersiden af telte og campingudstyr at holde bugs. Permethrin kan forblive effektiv i op til 2 uger, eller endnu mere, hvis de behandlede varer opbevares i en plasticpose mellem bruger.

Advarsler

Myggespray bør aldrig anvendes til unge børns hænder. Selv naturlige insektbekæmpende bør ikke indtages.

Sved, regn, ansøgning og koncentration af formlen kan alle påvirke ydeevnen af insektbekæmpende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com