Almindelige problemer med et tag monteret sol vand opvarmningsanlægget System

September 12

Almindelige problemer med et tag monteret sol vand opvarmningsanlægget System

Sol varmt vand systemer bruger fri energien fra solen til at varme vand. Generelt, sol vand paneler er monteret på taget af et hus til at tjene som preheaters for vand, inden det overgår konventionelle gas eller elektrisk vandvarmer. Sol varmt vand systemer kan lider af en række fælles problemer og funktionsfejl.

Pumpe fejl

Der er to former for solens opvarmning af vand system. En er et system med lukket kredsløb, bruges til opvarmning af rum; den anden er et system til opvarmning af vand til husholdningsbrug i brusebad, opvask og madlavning. Begge systemer bruger pumper til at cirkulere det opvarmede vand. Hvis pumpen går i stykker, vandet stopper flytter og systemet virker. Pumper slides over tid og skal udskiftes. Jo varmere vand de pumper, jo hurtigere de slides; de bør blive installeret i den sejeste del af systemet. Nogle pumper indeholder flytbare patroner, mens andre skal helt udskiftes når de funktionsfejl.

Sensor Wire funktionsfejl

En sensor ledning holder styr på temperaturen i vandet i systemet og signaler den cirkulerende pumpe når at tænde og slukke. Hvis kontakten mellem sensoren og pumpen går i stykker, eller hvis to er adskilt gennem nogle andre fejl, kan ubehagelige konsekvenser følge. Pumpen kan køre kontinuerligt, brænde eller forhindre vand fra opvarmes korrekt. Eller pumpen kunne ophøre med at komme på, at skabe faren at forlade vand stående i rooftop paneler og overophedning. Hvis vandet bliver for varmt, kunne det medføre rør til at briste, muligvis forårsager vandskader inde i hjemmet.

Ekspansion Tank problemer

En udvidelse tank er en vigtig del af en solar varmt vand system. Fordi vand tæthed ændringer med temperaturen, det kan ikke opretholde en konstant pres inden for et lukket kredsløb uden en ekspansion tank, der accepterer vand, da det udvider og derefter frigiver det, holde det samme tryk, som it-kontrakter. Hvis et system er installeret med en ekspansion tank, der er for lille, kan overtryk føre til svigt af forskellige systemkomponenter. Også, hvis en ekspansion tank er venstre alt for længe uden inspektion eller vedligeholdelse, det kan alder og korroderer til det punkt, hvor det vil ophøre med at fungere korrekt. Ekstreme rust eller tæring kan føre til lækage, sandsynligvis på leddene forbinder tanken til systemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com