Almindelige problemer med græsplæne traktorer

July 13

Almindelige problemer med græsplæne traktorer

Når græsset har brug skæring, er der næppe noget mere foruroligende end at opdage din Plænetraktor enten nægter at starte eller underperforms. Men før dit sind fyldes med angst for at skulle transportere det til butikken, indse, at du kan være i stand til at gøre din egen diagnosticering og reparationer. Ansætte bare et par enkle teknikker, og du kan spare dig selv en masse besvær.

Problemer med at starte

Hvis Plænetraktor ikke vil starte eller tøver, først kontrollere niveauet benzin.

Lugten af benzin når traktoren ikke vil starte sandsynligvis betyder, at det er oversvømmet. Slår brændstoftilførslen, lad traktor sidde i et par øjeblikke, så prøv igen. Når det pedalarme, lad det tomgang og slår brændstoftilførslen til igen.

Vand i brændstoffet kunne forhindre, at Plænetraktor starter eller andet gøre det køre dårligt eller stall. Du kan løse dette problem, skal du afbryde brændstof linje, tømme tanken og refill med ren brændstof. Hvis det stadig ikke vil starte, kontrollere tændrør for renlighed.

Når det første forsøg på at starte traktoren for sæsonen mislykkes, kunne derefter brændstof være forældet fra sidste år. I dette tilfælde vil du nødt til at dræne og tanke op.

Vibration

Den roterende mekanisme på en Plænetraktor bevæger sig voldsomt. Mængden af magtanvendelse til at dreje vingerne kan forårsage konstante vibrationer og til sidst kunne løsne møtrikker på de bolte, der holder det til motoren.

Overdrevne vibrationer kan betyde du har en løs klinge. Sluk maskinen og vende det på sin side skal kontrolleres for tæthed. Hvis det ikke er lun, spænd bolte fast det og stoppe vibrationer. Også tjekke for opbygning af græs eller snavs på vingerne, som dette kunne også kaste det ud af balance.

Skæv skæring

Hvis græsset er højere i nogle steder, eller der er ubesvarede steder du er sikker på du klippes, skære din Plænetraktor ikke jævnt. Dette vil resultere i en tarvelig udseende græsplæne. En ophobning af græs eller snavs på vingerne er en mulig årsag denne ujævne cut. Vingerne kunne også være løs, bøjede eller bare kedeligt. Således, fjerne dem, rene og skærpe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com