Almindelige problemer med køleskabe

April 6

Et køleskab problem eller fejl kan alvorligt ulejlighed din daglige rutine. Heldigvis, mange fælles problemer er let at diagnosticere og nemme at lave, med et minimum af værktøjer og reparere nødvendige ekspertise, og du kan nok løse problemet hurtigt nok til at forhindre fordærv af mad inde.

Vandpytter

Det er almindeligt for boligejerne at finde pytter vand akkumulerende enten indersiden eller under deres køleskab. Vand nedenunder normalt kommer fra linjen til den køleskab-ismaskine, som har en stopventil af vasken eller i kælderen. Vandpytter indersiden køleskabet typisk skyldes et tilstoppet afløb rør, som du kan klare ved at indsprøjte en blanding af blegemiddel og varmt vand i bundproppen. Hvis du ikke kan finde kilden til en lækage, er du bedre tjent med at kalde en professionel til at ordne det.

Lys slukket

Køleskabe skal naturligvis køre hvis de kommer til at holde din mad ved sikker temperaturer, men det er fælles for at åbne dit køleskab og finde den indvendige lys er slukket og indersiden er varmere end normalt. Dette betyder, at der ingen elektricitet at nå dit køleskab. I disse tilfælde er det bedst at holde køleskabsdøren lukket så meget som muligt og kontrollere effektafbrydere til enhver udløst kredsløb; Hvis dette ikke løser problemet, være ledningen eller stikkontakten defekte.

Sveden

Kondens opbygning på indersiden eller uden for køleskab kaldes "sved", og det er normalt et resultat af et alvorligt problem. Hvis indersiden af dit køleskab sveden, der er en god chance for din dør sæler er defekt. Hvis sved på ydersiden, kan der være et væld af problemer i forbindelse med isolering. I begge tilfælde sveden afslører dit køleskab ikke regulere temperaturen korrekt, og du skal have det undersøgt af en professionel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com