Almindelige problemer med opvaskemaskiner

May 25

Opvaskemaskiner kan være en enorm tidsbesparer. I stedet for skrubbe væk på gryder og pander, kan ejeren af opvaskemaskine simpelthen placere beskidt retter ind i maskinen, indlæse vaskemiddel og tryk på en knap. Endnu, når en opvaskemaskine virker forkert, kan det skabe en helt anden slags hovedpine. Heldigvis, en række fælles problemer har relativt hurtige løsninger.

Det gør ikke tænde

Opvaskemaskine nægter at tænde på alle kan indikere et alvorligt problem. Før du kalder en reparatør, der er er et par ting du bør tjekke. Først, sørge for, at maskinen modtager strøm. Kontroller, at netledningen er tilsluttet og at du ikke har udløst en effektafbryder eller blæst en sikring. Sørg for, at ledningen er fuldt intakt; look for forbrændinger eller tårer. Næste, Kontroller, at dør smæklås fungerer korrekt. Ofte maskiner vil ikke tænde hvis døren ikke lukkes korrekt. Sørg for, at døren ikke er blokeret eller beskadiget. Hvis disse foranstaltninger mislykkes, skal du ringe til en tekniker at inspicere motoren og de interne ledninger.

Det vil ikke løbe / det lækager

Nogle opvaskemaskiner kører fint, men vil have problemer med vand anvendes under rengøring, enten nægter at dræne det eller siver det ud på gulvet. Afslår opvaskemaskine til afløb, kan dette være et tegn på at i kloakken er tilstoppet. Åbn opvaskemaskinen og kontroller, at dræn ikke er blokerede. Hvis maskinen lækager, forsøge at finde kilden til lækagen. Hvis det kommer ud foran på maskinen, kan det betyde, der er et problem med segl; Hvis det kommer ud i bunden, kan det indikere en utæthed i en slange eller en pumpe. Hvis det siver bobler, kan du blot bruge et rengøringsmiddel, der er alt for sudsy.

Det gør ikke rense brønden

Nogle maskiner simpelthen stoppe rengøring, forlader stykker af mad eller steder på retterne. Hvis retterne har mad på dem, dette kan være et tegn på en brudt skrubbe arm eller motor, eller det kan simpelthen være at din vandtryk er for lavt. Check det pres, som du modtager på andre vandhaner. Hvis retterne kommer ud af vask med pletter eller en tynd film, kan det være forårsaget af tilstedeværelsen af hårdt vand mineraler i din postevand, for meget vaskemiddel eller vandtemperatur, der er for varmt. Justere din vandvarmer, så vandet er så tæt på 140 grader F som muligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com