Almindelige problemer med Snapper ridning plæneklippere

October 31

Almindelige problemer med Snapper ridning plæneklippere

Snapper blev grundlagt efter anden verdenskrig af William Smith og snart revolutionerede græsplæne vedligeholdelse med sin patenterede plæneklippere. Selskabet blev købt i 2004 af Briggs & Stratton og i øjeblikket producerer seks forskellige ridning plæneklipper modeller. Snapper Rider plæneklipper manualer liste over forskellige problemer med maskinen og hvordan at rette dem. Afsnittet Fejlfinding i hver manual indeholder de mest almindelige problemer med disse slåmaskiner.

Bælte

Et af de mest almindelige problemer med en Snapper Rider plæneklipper er bælte glider. Knivene afslutter dreje og skære græsplænen når plæneklipperen dæk er engageret. Et bælte er snøret gennem en serie af remskiver placeret oven på plæneklipperen dæk og tilsluttet PTO drevet af plæneklipper motor. Når bælte bliver slidt eller strakt, lægger det ikke nok spænding på remskiver at vende plæneklipperen vinger. En anden almindelig årsag til bælte glider er hvis selen er fedtet eller fedt har fået på bælte, får det til at glide. Til tider kan blive frosset stjernehjul trisse, forårsager drivrem til at glide. Pulley fjernet, rengøres og smøres for at løse dette problem.

Bremse

Et problem med Snapper ridning plæneklippere er bremsen ikke holde eller glide. Når dette sker, de interne bremseklodser er slidt og skal udskiftes. Ridning bremsen, samtidig med at slå græs, vil forårsage bremseklodser til for tidligt slid; og når bremsen er engageret, det ikke vil holde plæneklipperen på plads eller stoppe det overhovedet.

Styretøj

Et andet fælles problem med Snapper Rider plæneklipper styretøj problemer. En Snapper plæneklipper, der bliver svært at styre er generelt på grund af forkert dæk inflation. Dækkene får enten for meget eller for lidt luft, gør plæneklipperens svært at slå. Styretøjets koblingen kan være løs og forårsage styretøjets problemer, eller de bærer under forreste del af maskinen spindel kræver smøring.

Plæneklipperen dæk og vinger

Plæneklipperen dæk på Snapper Rider plæneklipper kan opleve flere problemer. Hvis maskinen ikke er skære plænen jævnt, skal plæneklipperen dæk udjævnes. Plæneklipperen dæk på Snapper plæneklipper kan justeres på begge sider til at løse dette problem. Hvis maskinen ikke er klippe græsset glat, skal du have knivene skærpet.

Start

En fælles klage for Snapper ridning plæneklippere starter ikke op, når tændingen er engageret. Kontrollere PTO løftestang for at se, hvis det er beskæftiget; maskinen vil ikke starte hvis PTO skubbes i positionen "På". Ingen gas i gastank er en anden årsag til maskinen ikke starter. Andre almindelige årsager til en plæneklipperen starter ikke er tilstoppede filtre, brændstof eller luft. Brændstoffilter skal udskiftes for at rette dette problem, og luftfiltret fjernes, rengøres og geninstalleret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com